Mandy MooreFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
26. september 2020, 13:00

„Meie elu“ täht ootab pärast reeturlikust mehest lahkuminekut last

Endine USA teinitäht, nüüdsel ajal hittseriaalis "This Is Us" ("Meie elu") hiilgav Mandy Moore teatas lapseootusest.

36aastane näitleja ja laulja ning tema muusikust abikaasa Taylor Goldsmith andsid sotsiaalmeedias teada, et neile sünnib poeg. "Pisike Goldsmithi-poiss 2021. aasta algul tulemas," kirjutas Mandy oma 4,3 miljonile fännile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby Boy Goldsmith coming early 2021 💙

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Aastatel 2009-2015 oli Mandy abielus muusik Ryan Adamsiga. 2019. aastal sai avalikkus teada, et nende abielu ajal oli Ryan ahistanud seksuaalselt noori naismuusikuid, kelle ta oli oma tiiva alla võtnud. Mõni neist oli alles teismeline. New York Timesi artikli kohaselt nõudis Adams noortelt lauljatelt seksi, lubades vastutasuks nende karjääri edendamist. 

Moore rääkis seepeale Marc Maroni veebisaates, et nende abielu oli olnud tema elus masendav ajajärk. Ta seletas, et pidi Ryanile ema eest olema ja oma eduka muusikakarjääri tagaplaanile lükkama, kuna abikaasa vajaduste täitmine nõudis kogu tema aja. „Selline dünaamika on täiesti ebaterve. Ma ei tunnetanud enam iseennast ... Olin nii tühine.“ Tänulikkust polevat Ryan ilmutanud: ta hoopis alandas oma naist. Tema silmis polnud Mandy mingi õige muusik, kuna too ei oska ühtki instrumenti mängida. Sellal kui Adams teiste noorte naisartistidele karjäärile hoogu andis, ei teinud ta omaenda naise toetamiseks midagi - Mandyga kahasse kirjutatud lugusid andis ta hoopis teistele lauljataridele esitada.

Seda, et abielust enam asja ei saa, mõistis Mandy siis, kui tundis end uppuvat „Olin nii kurb. Tundsin end koos Ryaniga niivõrd üksildaselt.“ Niipea kui Moore otsustas abielule kriipsu peale tõmmata, võttis ka tema karjäär uuesti vedu. „Pool aastat hiljem kutsuti mind „Meie elusse“.“