Janne SaarFoto: Aldo Luud
Inimesed
29. september 2020, 16:38

Õnnesoovid! Lauljatar Janne Saar sõudis abieluranda: kihlusime aasta alguses ja registreerisime abielu kahekesi mais

"Vallaline enam ei ole. Suhtestaatus on selline, et kõik liigub õiges suunas ja ma olen väga õnnelik hetkel," paljastas Floridas elav Janne Saar (33) eelmisel nädalal antud Retro FM-is antud intervjuus, et tema süda on hõivatud. Janne ütles ka, et on kihlatud. Nüüd aga selgub, et tegelikult on ta juba abieluski!

Saatejuht Rauno Märks uuris intervjuus, kas Janne suhe tüürib abieluranna suunas. "Eks ikka, kuidas siis muidu. See on ju iga naise unistus." Küsimusele kas pärast koroonat on oodata, et ta nii-öelda ära võetakse vastas naine: "Ma arvan küll jah, et võetakse ära. Ettepanek on tehtud."

Janne pajatab Kroonikale antud intervjuus, et tegelikult abiellus ta oma kihlatu Brian Daltoniga juba mais! "Kihlusime selle aasta alguses. Meil oli plaanis abielluda kevad-suvel ja korraldada ka külalistega koos ilus tseremoonia, aga koroona tuli vahele. Käisime ja registreerisime oma abielu ja tegime esialgu lihtsalt iseendile ühe erilise päeva." Janne ja Brian Dalton (33), kelles voolab ema poolt rootsi ja isa poolt juudi verd, tutvusid kaks aastat tagasi Bahamal.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.