Sussexi hertsoginna MeghanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. september 2020, 14:24

VIDEO | Meghan kutsus kõiki ameeriklasi üles valimistel osalema

Poliitilist neutraalsust hoidva Briti kuningakoja rüpest lahkunud hertsoginna Meghan saab nüüd, Los Angeleses elades, oma maailmaparandajakirge taas välja elada. 

Prints Harry ja tema naine astusid teisipäeval telekanalis ABC üles seoses ajakirja TIME iga-aastase mõjukaimate inimeste edetabeli ilmumisega. Kuigi Sussexi hertsogipaar on pandeemia ajal teinud mitmeid virtuaalseid etteasteid, on TIME100 erisaade nende esimene ühine teleesinemine pärast kuninglikust elust taandumist.

"Valimisteni on kuus nädalat ja täna on valijate registreerimise päev," ütles Meghan. "Iga nelja aasta tagant öeldakse meile: "Need on meie elu kõige tähtsamad valimised." Aga nüüd ongi. Kui me hääletame, lähevad meie väärtused käiku ja meie hääled saavad kuuldavaks." Varem on endine teletäht kutsunud üles just nimelt naisi oma häält valimistel kuuldavaks tegema.

Prints Harry omalt poolt manitses inimesi vallimiste eel üksteisesse kenasti suhtlema. "Novembri lähenedes on ülitähtis pöörata selg vihaõhutamisele, väärinfole ja netis levinud negatiivsusele. See, mida me tarbime, millega kokku puutume ja millega netis tegeleme, on meile väga suur mõju."