Eesti uudised

KARVANE LUGU! Sekspomm Pamela Anderson tõukab Henn Põlluaasa tegudele (6)

LISA KOMMENTAAR

Borat24. september 2020, 03:35
Mees peaks ikkagi Kanadasse sõitma ja siis kohapeal naise pealt vaatama, kuidas vastata.
Toivo23. september 2020, 14:57
Aga "Õhtulehel" on jälle põhjust Riigikogu esimeest, sisuliselt Eesti võimuhierarhias teist inimest, kenasti mõnitada. Ikka "hehe" ja "hehe". Jõudu, Viljar ja Marvel, meie kõige olulisemate persoonide peale sülitamast.
tähtis. et23. september 2020, 18:21
MEES on õnnelik, kõik muu ju teise- või lausa viimasejärguline on.
Urmas23. september 2020, 13:44
"„Mis puutub haiguste levitamisse, pole need kuidagi erinevad elusloomade turust, kust praegune koroonaviirus on usutavasti alguse saanud,“ kirjutab sekspomm ja toob välja, et näiteks Hollandis on tuvastatud minkidel Covid-19 nakkus – võimalik, et just loomadelt levis haigus edasi farmi töötajatele." Usustavasti? Ise jälle usun, et koroonaviiruse algallikas on hoopis Pamela Anderson. Kas Pamela Andersoni meelest ei ole võimalik, et hoopis töötajad nakatasid karusloomi?
Urmas23. september 2020, 13:40
Ma ei saa enam üldse aru? Kiri saadeti Riigikogu esimehele, aga ÕL teab sellest ennem kui Riigikogu esimehele on jõutud ette kanda. Kes need latatarad Riigikogu kantseleis, kes meediat informeerivad? Kas ei oleks aeg KaPo-l kantselei töötajad ette võtta ja sõrmed sahtli vahele panna? Millegipärast arvan, et kantseleisse saabub ka salastatud kirju ja siis loevad neid latatarad.
vot ni23. september 2020, 12:10
mis kanadalanna pamela on pärit soome hyttinenide suguvõsast