Shannen Doherty ja Jason Priestley sarjas "Beverly Hills, 90210". Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. september 2020, 10:07

Seriaalikaaslane paljastab, mis seisus on vähiga võitlev Shannen Doherty

Telesarjast "Beverly Hills, 90210" tuntud Shannen Doherty paljastas veebruaris, et tema rinnavähk on tagasi. Näitlejanna on sotsiaalmeedias küll aktiivne, kuid viimasel ajal pole ta fänne oma tervisliku seisundiga kursis hoidnud.

"Mõne päeva või nädala jooksul tuleb nagunii välja, et mul on neljas staadium. Mu vähk on tagasi ja sellepärast ma olengi siin," ütles Doherty (49) veebruaris saates "Good Morning America". 2017. aastal oli ta pärast pikka võitlust rinnavähiga terveks kuulutatud. Haiguse naasmine oli šokk. "Ma vist pole seda veel läbi analüüsinud. See on mitmes mõttes mõru pill."

 
 
 
View this post on Instagram

Might need dance classes....

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Shannen jagab killukesi oma elust sotsiaalmeedias, kuid oma tervislikust seisundist pole ta ammu kirjutanud. 

 
 
 
View this post on Instagram

Then there’s us. Always.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Sarjas Shanneni venda mänginud Jason Priestley (51) rääkis Austraalia saates "Studio 10", et tal on kombeks iga paari kuu tagant Shanneniga ühendust võtta - "lihtsalt kontrollida, mis seis on, ja tere öelda". "Shannen on tõeliselt vintske tüdruk ja Shannen on võitleja, ja ta on alati võitleja olnud," lisas Priestley. "Ja ma tean, et ta võitleb nii kõvasti, nagu jaksab. Kui ma temast viimati kuulsin, oli ta päris heas tujus."

Märtsis kirjutas Shannen Instagramis, kuidas sõbrad aitavad tal keset vähivõitlust aktiivne püsida. "Olen end käsile võtnud. Hoolitsen enda eest ja elan iga päeva täiega. See pole alati kerge. Mõnel päeval olen masenduses või lihtsalt laisk. Aga sõprade abil saan sellest jagu."