Natalja Vodjanova ja Antoine Arnault. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. september 2020, 09:42

Supermodell Vodjanova abiellus moemaailma rikkaima mehe pojaga

Vene supermodell Natalja Vodjanova abiellus Pariisis oma miljardärist elukaaslase Antoine Arnault'ga. Moemaailma rikkaima mehe Bernard Arnault' poeg kaotas võluvale kolme lapse emale südame kümmekond aastat tagasi - ja nüüd on neil veel kaks ühist last lisaks.

37aastane Natalja jagas sotsiaalmeedias fotot, kus ta koos Antoine'iga (42) Pariisi perekonnaseisuaktide büroost väljub. Tähtsaks päevaks ei rõivastunud ta pitsivahtu, vaid kandis range lõikega kleiti, mille disainer on venelanna Uljana Sergejenko. 

 
 
 
View this post on Instagram

OUI! 💝💝💝

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Vodjanoval on seljataga abielu inglise aadliku Justin Portmaniga. 2001. aasta algul armunud paar naitus juba sama aasta novembris, sest Natalja oli selleks ajaks kaheksandat kuud rase. Poeg Lucas Alexanderile lisandusid viis aastat hiljem tütar Neva ja 2007. aastal poeg Viktor, kuid 2011. aasta juunis teatasid Vodjanova ja Portman abielu purunemisest. 

Mõni kuu hiljem levis uudis, et venelannal on suhe Prantsuse moekonglomeraadi LVMH asutaja Bernard Arnault' poja Antoine'iga. 2014 sündis neile poeg Maxim, 2016. aastal teine poeg Roman.

Daily Maili teatel pidi kaunis ja kuulus paar abielluma 27. juunil Saint-Pierre d'Hautvillers'i kirikus, kuid oli sunnitud Covid-19 kriisi tõttu pulmad ära jätma. Kiriklik laulatus on alles tulemas, kinnitas Natalja sotsiaalmeediakommentaaris.