Hannes HermakülaFoto: Aldo Luud
Tele
22. september 2020, 19:56

„Ringvaate“ reporter nakatus koroonaga: selline tunne, nagu oleks jalgpallimeeskonnalt peksa saanud (1)

Hannes Hermaküla andis ETV saates "Ringvaade" teada, et tema koroonatest osutus positiivseks. Teleajakirjanik jääb perega eneseisolatsiooni.

Hermaküla rääkis, et koroonaviiruse esimesed sümptomid ilmnesid reede õhtul, kui ta perega maale läks. "Tekkis selline naljakas lihasevalu, mis mul on varem külmetusega olnud. Selline tunne, nagu jalgpallimeeskond oleks mulle peksa andnud. Paar päeva oli see suhteliselt intensiivne, siis hakkas üle minema."

"Esmaspäeva hommikul olin enam-vähem terve, aga mõtlesin, et igaks juhuks teen testi. Ega mul väga kahtlust olnud, et test võiks positiivne olla," ütles Hermaküla.

Positiivsest koroonatestist kuulis saatejuht teisipäeva hommikul. "Muidugi kui selle uudise kätte sain, tõi see tegelikult suure masenduse peale. Mõtlesin, kui paljud inimesed minuga kontaktis olemise tõttu oma elu peavad ümber seadma. Jube tüütu, ausalt öeldes," sõnas ta.

Praegu tunneb mees ennast hästi ning läheks hea meelega tööle ja trenni, kui ei peaks eneseisolatsioonis olema. Kust ta viiruse üles korjas, seda Hermaküla arvata ei oska. "Ma ei ole rahvakogunemistel käinud, olen üksinda trenni teinud. Ju see kuskilt mööda minnes on saadud," pakkus ta.