Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 24. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mõtlematult tegutsedes või sõna võttes on oht kaotusi kanda. Sulle on tuhat korda öeldud, et enne rääkimist tuleb mõelda, aga täna unustad selle tarkusetera jälle ära.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled võimeline keerukatele probleemidele nutikaid lahendusi leidma. Ent kipud minema kergema vastupanu teed ja lootma, et kõik saab iseenesest kuidagi korda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled nõudlik, kipud armsamale tingimusi esitama. Armukadeduse lained võivad pea kohal kokku lüüa. Tugevate emotsioonide ajel võid kallimale tahtmatult haiget teha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ei tasu sinuni jõudvat infot puhta kullana võtta. Võid teavet emotsioonidest lähtudes valesti tõlgendada. Arvesta ka sellega, et sugugi kõik inimesed ei pruugi sulle tõtt rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sisemine segadus, mida tunned, võib olla tingitud mineviku sündmustest, kunagi läbi elatud tunnetest. Kipud probleemide eest peitu pugema, püüdmatagi neid lahendada.

Neitsi
23. august – 22. september

Vajad oma ellu vaheldust ja põnevust, tahad seigelda. Sind paelub suhtlemine inimestega, kes on sinust erinevad ja seetõttu tunduvad salapärased ja ettearvamatud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära nori tüli selle inimesega, keda sa kõige rohkem armastad! Selge see, et oled tema käitumise suhtes tundlik, ent sellegipoolest hoia ennast vaos.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegeled meelsasti oma hobidega ja suhtled inimestega, kellega on sarnased huvid – võimalik, et asutud mingisse ühingusse. Võid sattuda armuseikluste keerisesse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid küll tunda palavat vajadust kedagi armastada, ent samas tundub enda sidumine sulle hirmutav. Vaheldus ja vabadus on sulle nüüd väga oluline.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tahad ja ka suudad oma tahtmist saada, kuid kipud seda tegema teiste huvisid eirates. Võib olla kiusatus kasutada edasi liikumiseks kõveraid teid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On hea aeg õppimiseks, aga ka teistele oma teadmiste edasi andmiseks. Suhtlemine kulgeb sujuvalt, oled edukas läbirääkimistel, suutes endale soodsaimad tingimused välja kaubelda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled nõus palju pingutama, et rohkem teenida. Sulle tehakse ehk ahvatlevaid tööpakkumisi, ent neid vastu võttes ole ettevaatlik ja tähelepanelik, ära usu võõraste inimeste lubadusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Marsi ja Merkuuri opositsiooniga algaval eluaastal võid olla omajagu tormakas. Vajad palju vabadust, piirangud tekitavad soovi mässata ja piire ületada. Koos sarnase maailmavaatega inimestega võid üritada ette võtta samme, et mõjutada ühiskonnas toimuvat. Hüppad pea ees armuseiklustesse.