Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
24. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 25. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Marss on Merkuuriga vastasseisus, mis võib sinu elu vägagi pingeliseks muuta. Tahad võidelda igasuguste tobedate piirangute vastu ning eirata mõttetuid reegleid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oled heatahtlik, osavõtlik ja hooliv, vastatakse sullegi samaga. Pööra tähelepanu oma suhete hoidmisele ja arendamisele, leia aega kallimaga koos olemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära mõtle enesekeskselt, hoidu teiste suhtes kriitiline olemast. Kuigi oled tugev, ei suuda sa vähemalt praegu midagi üksinda ära teha, vajad toetavat meeskonda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vaja on teha karjääri puudutavaid plaane, võtta vastu tõsiseid otsuseid. Pead endale aru andma, milleks sa võimeline oled ja mille nimel on mõtet pingutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sul on võimalik osaleda konverentsil või (veebi)koolitusel, saad teadmisi, mis avavad uusi perspektiive ja aitavad sul tulevikku kujundada.

Neitsi
23. august – 22. september

Oma ideede jõuga läbi surumine toob ainult pahandust. Tahad sa seda või mitte, ikkagi pead endale aru andma, et tööalastes küsimustes ei ole sa ainuotsustaja.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Anna endale aru oma salajastest soovidest ja vajadustest. Püüa olla tasakaalukas, mõtlematu käitumine võib pahandusi tuua ja anda salavaenlastele võimaluse sind kahjustada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Aeg toob tähelepanu keskmesse sinu enda soovid ja vajadused. Energiatase tõuseb, eesmärgid selginevad. Tead, mida tahad ning kujutad ka ette, kuidas seda saavutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tähelepanu all on eeskätt materiaalsed väärtused. Tekkida võib lisaraha teenimise võimalusi, mille ärakasutamine sul tänu ärksale mõistusele suurepäraselt õnnestub.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu tegevusväli avardub – nüüd on rohkem võimalusi tegeleda just sellega, mis sulle rõõmu teeb. Oled leidlik ja loominguline, võid avastada enda jaoks uue harrastuse.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Äriasjad edenevad aeglaselt, töötamine nõuab palju jõudu. Ära ürita iga hinna eest vastuvoolu ujuda, pööra pigem tähelepanu seljatagusele. Kodu peab olema su kindlus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhtlus on küllaltki pinnapealne. Nii mõnedki nüüd tekkivad ideed jäävad ellu viimata. On tõsine oht üle pingutada. Ole kõiges mõõdukas, hoia oma tervist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastaringil pakatad tegutsemistahtest. Palju on nii vaimset kui füüsilist jõudu, pingete maha laadimiseks tasub tublisti sporti teha. Suhtlemine ei pruugi väga hästi sujuda, oled pigem vaoshoitud ning uute suhete arendamisel painab sind hirm valede käikude tegemise ees.