Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 26. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vajad aega üksi olemiseks, aga võid end ka üksildasena tunda, sest kaaslased ei mõista sind nii hästi, nagu sa neilt ootad ja loodad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sa oled ühest inimesest mõnda aega puudust tundnud. Ära mängi, nagu see teema sind ülepea ei huvitakski, mõttetu on ükskõikset ilmet näole manada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kuitahes rahulike inimestega sa ka koos ei oleks, ikka suudavad nad öelda midagi niisugust, mis sind puudutab. Põhjus ei pruugi olla nendes, sa kipud ülemäära tundlik olema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad teha midagi erilist. Ja sul on selleks üsna mitu ideed. Vali nende hulgast ikka see, mis on küll põnev, aga ka turvaline, riskimine pole täna tark tegu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võid saada mingeid teateid inimese kohta, kes on kunagi su hinge sügava jälje jätnud. See, kuidas reageerid, annab sulle võimaluse oma hingelist seisundit analüüsida.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad kellegi, kes millegipärast üsna mures ja ärritatud on, oma optimistliku meelega taas õigele rajale aidata, talle ta probleemi tühisust näidata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhted vastassooga on kirglikud. Võimalik, et see ei puuduta ainult sinu suhet partneriga, vaid mängu tuleb veel keegi kolmas, kes üritab segadust tekitada ja meelerahu rikkuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hästi edenevad ettevõtmised, mida tuleb organiseerida teistega koos. Oled suurepärane meeskonnamängija, oskad teisi toetada ja innustada, sinuga on mõnus koos olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui tead millestki väikesi detaile, kipud nende põhjal tervikut kokku pannes fantaseerima, sest korraliku pildi saamiseks on sul infot liiga vähe. Teed valesid järeldusi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Seltskond, millest mõne aja eest vägagi tüdinenud olid, paistab tänase seisuga taas päris tore. Sul on uusi ideid, mida tahaksid õhinal teistele edasi anda ja ellu rakendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui leppisid kellegagi kokku, et võtad temaga sügisel ühendust, siis nüüd oleks aeg telefon võtta ning tema number valida. See inimene on sulle vajalik, aga ise ta sind otsima ei hakka.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mingi asi on nüüd selgeks räägitud ja sul on selle võrra süda kergem. Tunned, et armas inimene, kes hakkas juba kaugeks jääma, on jälle sinu juures tagasi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval isiklikul aastal oled innukas ja tegus. Algatad hooga uusi projekte, haarad julgelt juhirolli. Energiat on ohtralt, nii suudad paljugi korda saata. Oled ka ühiskondlikult aktiivne, kõige meelsamini tegutsed koos mõttekaaslastega. Sõprussuhtest võib välja kasvada armastus.