Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 27. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui vaatad asju uue nurga alt, suudad probleeme lahendada. Küllap näed võimalust oma elus mõndagi muuta, mingitest ammu takistanud piirangutest vabaneda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ole aktiivne, suhtle vajalike inimestega ja tegutse, võta olukorrast parim. Kui jääd ootama, et kõik laabuks iseenesest, jääd kardetavasti paljustki ilma.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled tegutsemislusti täis, jõuad lühikese aja jooksul mõndagi korda saata. Usud endasse, oskad oma võimeid ja oskusi hinnata. Sinu tublidus ei jää ka teistele märkamata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tasub rääkida oma ideedest ja soovidest, aga ka probleemidest. Väga võimalik, et satud kokku isikutega, kes oskavad ja tahavad sind edasi aidata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Avaneb võimalusi asjad oma soovide ja tahtmise kohaselt liikuma saada. Hea aeg selleks, et teha põhjalikke muudatusi ja parandada varasemaid vigu.

Neitsi
23. august – 22. september

Naudid üritusi ja pidusid, tahad tähelepanu keskpunktis olla. Ka suhted vastassooga arenevad kergelt ja loomulikult, flirtimine pakub sulle lõbu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi võib üritada sind mõjutada, tekitada sinus emotsioone, mille ajel võid raha paigutada nii, et kasu saab sellest keegi teine, sina aga kannad suuri kahjusid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hetk on meeldiv ja stabiilne. Kenasti sujuvad isikliku eluga seotud ettevõtmised. Inimesed, kellega nüüd tutvud, jäävad tõenäoliselt su kõrvale pikkadeks aastateks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled ammu painanud takistustest vabanenud, justkui mingist surnud punktist üle saanud. Energia voolab vabalt, näed eesmärke selgelt, liigud jõuliselt ja heatujuliselt nende suunas.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned end reipalt ja tegusalt. Enam pole sinu jaoks kuigi oluline, mida teised sinust mõtlevad, keskendud ennekõike sellele, mis sulle endale tähtis tundub.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled emotsionaalselt tundlik, päev eeskätt loominguliseks tegevuseks ja kunsti nautimiseks. Õhtupoole on aeg küps julgete tulevikuplaanide tegemiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul võib tekkida tahtmine südant puistata. Ole iseäranis hoolikas usaldusisiku valimisel, sest paraku on su läheduses ka selliseid inimesi, kes võivad isiklikku infot kurjasti kasutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval eluaastal oled optimistlik ja elurõõmus. Suudad sütitada ka kaaslasi. Loogilise mõtlemise ja intuitsiooni vahel valitseb tasakaal. See on hea aeg loominguliseks tegevuseks. Leia pidevalt aega hobidega tegelemiseks, võib-olla õnnestub nende kaudu uus rahateenimise võimalus luua.