Ellen DeGeneresFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
22. september 2020, 13:07

Ellen DeGeneres naasis skandaali järel ekraanile ja palus andestust

Ellen DeGeneres avas oma jutusaate uue hooaja, paludes oma alluvatelt andeks. "Siin juhtus asju, mida poleks eales pidanud juhtuma," tunnistas superstaar, keda süüdistati toksilise töökeskkonna viljelemises.

Mitmed DeGenerese jutusaate endised töötajad väitsid suvel ajakirjanduses, et teletäht oli pigistanud silma kinni oma saate kulissidetagustes lokkava seksuaalse ahistamise ja muude probleemide koha pealt. Lisaks süüdistati DeGenerest ennast ülbes hoiakus. 

"Võtan seda väga tõsiselt ja tahan paluda vabandust neilt, keda see mõjutas," ütles DeGeneres esmaspäeval eetrisse jõudnud uues saates. Telekuulsuse sõnul oli algatatud siseuurimine viinud vajalike muudatuste sisseviimiseni. Hiljuti vallandati saate kolm juhtprodutsenti, vahendab BBC News.

"Kui ma olen kedagi kunagi alt vedanud, kui ma olen kellegi tundeid haavanud, siis palun vabandust." DeGeneres tunnistas, et on väljaspool ekraani vahel närvis ja tige, kuid on võtnud need emotsioonid käsile. "Olen arengujärgus projekt."

Suvises BuzzFeed Newsi artiklis süüdistasid DeGenerese saate endised töötajad produtsente Ed Glavinit, Kevin Lemanit ja Jonathan Normanit seksuaalses ahistamises. Nüüdseks on kolmik lahkunud. Üheks tegevprodutsendiks on ülendatud senine DJ Stephen "tWitch" Boss.

Leman ja Norman on süüdistusi eitanud, Glavin pole aga omapoolset kommentaari andnud, märkis augustis väljaanne People.