Jackie ja tema kuulus poeg Sylvester 1988. aasta jaanuaris. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
22. september 2020, 10:43

98 aasta vanusena suri Sylvester Stallone’i ema

Sylvester Stallone’i noorem vend Frank jagas sotsiaalmeedias kurba uudist: nende ema Jackie suikus igavesele unele.

"Kaotasime koos vendadega täna hommikul oma ema Jackie Stallone’i," vahendab Daily Mail Frank Stallone’i (70) sõnumit. "Ta oli emaks neljale lapsele: Tommyle, Sylvesterile, Frankiele ja mu kadunud õele Toni Annile." Sylvester Stallone’i (74) poolõde suri 2012. aastal 48 aasta vanuses vähki. Nende ema lahkus kõrges eas täpselt nii, nagu oli lootnud - une pealt.

This morning my brothers and I lost our mother Jackie Stallone . She was the mother to four children, Tommy, Sylvester,...

Posted by Frank Stallone Official on Esmaspäev, 21. September 2020

1990. aastatel lõi Jackie Stallone laineid teleastroloogina, kuid ta on töötanud ka tantsijana, naistemaadluse promootorina ning näidelnud telesarjades. 2005. aastal lõi madinatähe ema kaasa Briti kuulsuste "Big Brotheri" televõistlusel.

Poeg Franki sõnul oli Jackie võrratu ja söakas ema, kes tegi veel kõrges eas iga päev trenni. "Rääkisin temaga tundide kaupa 1920., 30. ja 40. aastatest. See oli täielik ajalootund. Tema mõistus oli surmapäevani täiesti selge."

Frank peab veel vajalikuks toonitada, et ema ei kandnud koroona kaitseks maski. "Tõeline revolutsionääritüdruk," õhkab ta. "Eks ma vist uputan oma tundeid pisaratesse ja liigsesse veini. Aga kui oled kedagi seitsekümmend aastat tundnud, on see karm ja kurb hoop."