Marek Sadam ja grifoon Leenu.Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
21. september 2020, 14:34

Marek Sadam leinab ustavat sõpra: kuidas ma seda kõike ilma sinuta teen?

Laulja Marek Sadam teatab sotsiaalmeedias, et siitilmast on lahkunud tema ustav sõber. "Sa oled minu eluarmastus. Palun istu mu õlal. Palun laku hommikuti mu nägu ja ole ikka torisevas tujus," kirjutab Sadam postituses.

"Sa kirjutasid minuga koos nii palju ja ma ei tea, kuidas ma seda kõike ilma Sinuta teen? Palun ole siin, mu grifoon. Loodan, et Sinu loost ja elust said ja saavad abi paljud hüljatud, mahajäetud. Usun, et enesele teadmata olid heategija," meenutab muusik.

"Palju pätte jääb taga ajamata, palju Sinu korda loomata. Ja mina... ma olen lihtsalt lohutamatult kurb. Palun istu ikka mu õlal, grifoon Leenu!" kurvastab laulja.

Marek võttis Leenu endale varjupaigast. Lisaks on Marek jõudnud koerast raamatu kirjutada. Raamat räägib liigutava loo tema lemmikust, mille kutsu ise Marekile ette nohistas. "Kujutage ette, grifoon nohiseb, ta ongi päriselt olemas ja tal on oma raamat," rääkis Sadam Õhtulehe saates "Hommikusöök staariga".

"Varjupaigast raamatusse ja sooja kamina ette - see on lugu, millest leiavad oma nii lapsed, kui täiskasvanud. Väga loodan, et see puudutab ka neid, kes on tahtnud oma lemmiku mingil põhjusel varjupaika viia ja miks mitte ka neid, kes pole julgenud varjupaigast endale lemmikut võtta," sõnas Sadam.