Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. september 2020, 21:49

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 23. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled suuteline paljugi ära tegema, küll aga pole mõtet suuremahulisi projekte päris üksinda ette võtta. Vajad enda ümber inimesi, kes saavad aru su ideedest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Eelistad tagasihoidlikult varju jääda ning mitte välja näidata, mida sa tegelikult mõtled ja tunned. Suudad oma käitumist kontrollida, ent sisemine pinge võib seejuures tugev olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõige olulisem on suhtlemine ja koostöö. Kuitahes tubli ja tark sa ka poleks, vajad kedagi, kes annaks nõu ja toetaks, kellega saaks rõõme ja muresid jagada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegutsemistahet ja jõudu on küllaga, aga kergelt ei tule miski – pead vaeva nägema ja võitlema, et oma eesmärkideni jõuda. Konfliktid on kerged tekkima.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sind valdab soov targemaks saada, ennast harida. Ent info, mis sinuni jõuab, võib olla vastukäiv – erinevad inimesed pooldavad erinevaid põhimõtteid ja teooriaid.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub võtta aega selleks, et endasse vaadata, mõtete ja tunnete sügavamaid põhjusi analüüsida. Ennast mõistes saad aru, milliseid oma elu aspekte oleks vaja uuendada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna on küllaltki raske teistest inimestest aru saada. Võid tunda, et see, mida kaaslastele räägid, põrkub enne nendeni jõudmist justkui vastu kiviseina.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Praegused mured ja rõõmud on seotud eelkõige kõige lähedasemate inimestega. Tahad rohkem kodus, pere keskel olla, töine suhtlus mõjub väsitavalt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võtmeisikuteks on inimesed, keda tead juba ammust ajast, nii et pigem tasuks vanu tuttavaid üles otsida ja praeguste kaaslastega sidemeid tihendada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Selguda võivad mingid uued asjaolud, mistõttu mõni uks võib sulguda, mõni teine jälle avaneda. Sinu jaoks on esmatähtis oma kohustusi korralikult täita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib tekkida suurepäraseid teenimisvõimalusi, ka võid olla ärilistel läbirääkimistel päris edukas, ent ootamatud sündmused võivad su plaanid pea peale pöörata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tasub tõsiselt mõelda oma soovidele ja vajadustele, eesmärke püstitada ja nende poole liikuma hakata. Mine edasi sammhaaval, ära liigselt kiirusta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algav eluaasta annab rohkelt uusi võimalusi ja tegutsemisvabadust. Ära jää ootama, et keegi teine asju otsustaks, haara initsiatiiv enda kätte! On aeg ellu viia see, millest seni oled salamisi unistanud. Vaja on julgelt tegutseda ning kaasata inimesi, kes oskavad sulle arukat, praktilist nõu anda.