Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 21. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära tee otsuseid pelgalt oletustele ja sisetundele tuginedes. Vaist võib sind alt vedada, vajad kindlaid fakte. Ole kannatlik ja püüa õiged infoallikad üles leida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tööasjad edenevad suurepäraselt. Tunned end energilisena, suudad palju ära teha ja hoogsalt liikuma lükata needki tegevused, mis vahepeal ummikusse jooksnud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suudad elule julgelt silma vaadata, saad aru, et probleeme on võimalik lõplikult lahendada ainult siis, kui nende olemust põhjalikult analüüsid ja seejärel süsteemselt tegutsed.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Aeg sobib enese vaimseks arendamiseks. Õppimine edeneb hästi, saadud teadmised salvestuvad süsteemselt su mällu ning suudad neid hiljem ka praktilises elus kasutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled suhtlemisaldis ja kohanemisvõimeline. Tõenäoliselt viib päev sind kokku eriilmeliste inimestega, kellega vestlemine sind paelub ja lisaks ka uusi teadmisi annab.

Neitsi
23. august – 22. september

Maailmas on ahvatlusi palju ja sul on raske neile vastu seista. Võib tekkida vastupandamatu soov endale ilusaid asju osta. Ära loobi raha niisama tuulde.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Merkuuri ja Pluuto pingeseisu mõjul kipud täna valjuhäälselt ja kriitiliselt sõna võtma. Kui sa millegagi rahul pole, siis üritad seda jõuliselt muuta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tekkida võib raha teenimise võimalusi, sul on nutikust ja ettevõtlikkust, et need ära kasutada. Meeldivaks ja kasulikuks võib osutuda tegevus, mis erineb suuresti su põhitööst.

Ambur
22. november – 21. detsember

Energiatase on väga kõrge, tahtejõudu palju ning selged sihid silme ees. Õnnestub muudatusi teha ning varem tehtud vigu edukalt parandada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Lähed julgelt elule vastu, kipud lausa pea ees seiklustesse tormama. Pead arvestama, et kõik ei sõltu sinust ning mõni asi võib ootamatu, sulle ebasoodsa pöörde võtta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõjud autoriteetselt, sinuga arvestatakse, sinu ideedest ollakse valmis juhinduma. Kasuta oma jõuvarusid ja võimeid maksimaalselt, mingit mõtet pole kõhklema jääda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Öeldakse, et halba ilma ei ole olemas, küll aga võib ilm vastikuna tunduda, kui valida vale riietus. See, kas maailm tundub sulle ilus või ähvardav, on sinu mõtlemises kinni.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastaringil oled julge ja seikluslusti täis, tahad ümbritsevat maailma avastada. Tekkida võib originaalseid ideid, mille ellu viimne pole siiski lihtne, sest püsivust kipub nappima. Uusi sõpru nii lihtsalt ei leia, hoida tuleb neid, kes on juba praegu su kõrval.