Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
21. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 22. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pikemaajaliste plaanide tegemine läheb kenasti, raskusi tekitavad aga päevaprobleemid, mis rütmi sassi ajavad ja seetõttu närvilist meeleolu tekitada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled uudishimulik, lausa januned uute teadmiste järele. Igasugused koolitused ja kursused tulevad sulle kasuks, ära ainult oma ajakava liiga tihedaks planeeri.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Isiklikku ellu lisandub ärevaid noote. Kuuled sulle olulise isiku kohta nii üllatavat infot, et esimesel hetkel ei usugi seda. See hämmastab ja ärritab sind.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead leppima sellega, et teistel inimestel on õigus tegutseda nende endi, mitte aga sinu soovide kohaselt. Kui üritad kallimat kontrollida, põhjustad talle ebamugavust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Armastamine tähendab teise valikute austamist ja tema toetamist ka siis, kui ta ei tegutse sinu lootuste kohaselt. Armastada tähendab inimesest lugu pidada.

Neitsi
23. august – 22. september

Probleeme on võimalik tunduvalt suurendada, kui sa neile palavikuliselt mõtled. Niisugustele asjadele, mida sa absoluutselt muuta ei suuda, pole hetkekski mõtet mõelda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna kell 16.31 jõuab Päike Kaalude märki, just sel hetkel algab kalendrisügis. See on sinu jaoks oluline periood, mil tasub pühenduda iseenda vajadustele.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegutsed otsustavalt ja sinu kindlameelsust kroonib edu. Saadki seda, mida tahad, aga samas tekitab see kelleski su suhtes kadedust, võibolla isegi vimma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled oma harjumuste ori. Oled küll püüdnud, aga sa ei saa kuidagi nõiaringist välja, libastud ikka ja jälle, see aga tekitab rahulolematust iseendaga, teeb enesetunde kehvaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid kohata inimest, kes näib juba esimesest silmapilgust sümpaatsena ning tundub pärast lühikest vestlust igati omane. Ära ole siiski liiga usaldav.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid tajuda, et üks ammugi lõppenud suhe teeb sulle ikka veel haiget ning hoiab su tundeid vangis. Neid emotsioone võib vallandada süütuna tunduv ootamatu vahejuhtum.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Koostööd on keeruline teha. Nõupidamistel ja koosolekutel kipub peale jääma nende hääl, kes end kõige jõulisemalt väljendavad. Sinule aga selline suhtlusstiil ei sobi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi või Kaalud! Algaval aastaringil tegutse julgelt, sinu edu pandiks on läbitungiv mõistus ja suutlikkus kiirelt reageerida. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea päris kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu astroloogi poole. Kui tead enda sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine vaid hetke.