Kardo TreimannFoto: Erakogu
Inimesed
20. september 2020, 12:46

Malluka abikaasa Kardo tegi Tinderisse konto: tahtsin näha, kas võin vähemalt välimuselt kellelegi meeldida

Teisipäeval teatas blogija Mallukas ehk Mariann Treimann, et lahutab oma abikaasa Kardost. Vaid loetud päevad hiljem võis meest näha juba Tinderis. „See on ikka üks kummaline koht, aga tore on kogemus kätte saada,“ ütleb ta.

Kardo avaldab, et tegi konto uudishimust. „Tahtsin näha, kas võin vähemalt välimuselt kellelegi meeldida. Olen Tinderis ainult kahe inimesega natuke rohkem rääkinud ja see on kõik. Tinderis on ilusate piltidega tüdrukuid küll, aga on ka selliseid, kes on oma kuklast pilti pannud. Kas nad arvavad, et kui kunagi kellegagi kokku saavad, on nad ka terve aja ainult seljaga kuti suunas?“ räägib ta ja lisab, et Mallukas teab, et tal seal juba konto on.

„Ma ei looda sealt midagi leida. Tahan lihtsalt vastassoo esindajatega suhelda, sest ma olen võõrastest naistest kaheksa aastat eemale hoidnud ja ainult mõne sõbrannaga natuke suhelnud. Ma harjutan end jälle naisterahvastega rääkima, sest enne on olnud nii, et kui olen pidanud näiteks mõne kena klienditeenindajaga rääkima, lähevad pihud ja otsaesine märjaks ning see pole vist väga hea,“ avaldab ta.

„Kui keegi mind Tinderis näeb, võib ta mulle kirjutada, sest ma pole kuri ja juttu võib ju natuke ajada,“ sõnab Kardo, kes iseloomustab end Tinderis kui toredat, sõbralikku ja huumorimeelega meest. Mulle meeldib hästi öelda ja komplimente teha,“ kirjutab ta profiilis lisaks.

„Ma ei osanud seda oodata, et kohe lahku läheme. Ma pigem arvasin, et igas suhtes võib tulla selliseid proovile panemise hetki, ja kui see tuleb, siis saame hakkama, räägime ja läheb kõik jälle jonksu. Aga kahjuks oli asi juba nii kaugele läinud, et polnud võimalik enam asja parandada,“ rääkis Treimann teisipäeval Õhtulehele lahutuste tagamaadest. Täispikka intervjuud loe SIIT.