Paris HiltonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. september 2020, 11:00

„MA LÕIN KOLETISE!“ Paris Hilton peab nüüdisnoorte põhipahet enda süüks

Paris Hilton tunnistab uues dokfilmis, et peab nüüdisaja teismeliste sotsiaalmeediahullust enese süüks - just tema algatas selfide klõpsimise hulluse.

Esimeseks tõeliseks suunamudijaks peetud Hilton (39) väidab, et tema ja ta endine südamesõbranna Britney Spears leiutasid selfide tegemise. Nüüd, küpsemana, valutab ta teismeliste sotsiaalmeediahulluse ja välimusekultuse pärast südant. "Kas sa tunned, et vastutad selle eest? Sa oled ju öelnud, et olid kõige selle looja," küsib uues Youtube'i dokumentaalis "This Is Paris" intervjueerija.

"Ma tõesti tunnen vastutust," tunnistab Paris. "Näen nüüd, kuidas üheksa-kümneaastased väikesed tüdrukud üritavad saada täiuslikku selfit, kasutavad filtreid - nad ei suuda end telefonis ilma filtrita vaadatagi!" Paris ei kujuta ettegi, et peaks praegu 13aastane olema. "Kõik ütlevad, et mina olen esimene suunamudija, aga vahel mulle tundub, et aitasin koletist luua." Ta ise veedab sotsiaalmeedias suurema osa päevast - 16 tunni ringis, nagu ta üteb. Need tunnid kuluvad fännidega suhtlemisele.

Hiltoni hotelliketi pärijate hulka kuuluv Paris on muutnud nüüdisaja kuulsuse palet, märgib Daily Mail. Ta sai kuulsaks tänu kuulus olemisele, nagu nüüd öeldakse. Hiltoni endine stilist Kim Kardashian (39) on rääkinud, et õppis kõiki kuulsuse nippe just nimelt Pariselt.