TEGUS MEES: Tommi Korpelale meeldib, kui tal on palju ja erinevat tööd – filmitööd vahelduseks teatritööle ja vastupidi. „Sama ameti eri vormid,“ räägib ta. „Filmis mängimine on täpsem, saladuslikum, peidetum, seal varjatakse palju rohkem ja näidatakse vähem. Tänapäeval tehakse palju ka sellist teatrit, kus lavastajad tahavadki, et mängitaks nagu filmis – väga napilt. Ja suur osa häid filminäitlejaid on head ka teatrilaval. Teater on näitlejale nagu treeningusaal või töötuba, see hoiab vormis.“Foto: Vida Press
Film
17. september 2021, 22:10

Artikkel avaldus Õhtulehe veebis esialgselt 18.09.2020

ÕL ARHIIV | Parim meesnäitleja Tommi Korpela: „Mis filmitäht või seksisümbol... Soomes?!? What the F**k?!“

Tommi Korpela sai Soomes üleöö seksisümboliks 2007. aastal, kui ekraanile jõudis režissöör Aleksi Salmenperä film „Mehe töö“, kus Korpela kehastas meesprostituuti. Korraga teadsid kõik, kes on Korpela, ning arvasid teadvat sedagi, et tegemist on arvamusliidriga prostitutsiooni alal ning inimesega, kes mõtleb peaasjalikult ainult seksist.

Seda, et Tommi Korpela (52) on tegelikult malbe ja tagasihoidlik mees, kes elab juba 30 aastat õnnelikus kooselus sama naisega, tegeleb kirglikult lendõngekalastusega, ei evi erilisi pahesid ning kelle elust puuduvad magusad skandaalid, teavad vähesed. Sest võimalusel püüab Tommi hoida eraelu tööelust lahus. Intervjuusid annab ta ometi lahkesti ja sõbralikult – mis sest, et on olnud aeg, kui ajakirjandus tema vastu just armulik ei olnud. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99