Grete PaiaFoto: Rauno Vahtre
Inimesed
18. september 2020, 12:36

Grete Paia: enam ei oskagi suure hulga inimeste seas olla

"Eks ikka on palju esinemisi tühistatud ja nii kehva suve pole kunagi olnud," räägib Raadio 2 saates "Hommik!" laulja Grete Paia muusikute elust koroonaviiruse ajal.

"Mul on plaan B olnud kogu aeg kõrval ja ma olen alati olnud seda meelt, et ma ikkagi soovin muusikat teha nii, et saan ise nautida seda ja fun'ida ega pea ainult sellest sõltuma," ütleb Paia ja lisab, et talle on abiks sotsiaalmeedia.

Laulja tõdeb, et koroonapandeemia on õpetanud distantsi hoidma ja rahvarohketes kohtades viibimine mõjub praegu harjumatuna."Huvitav on see, et ei oskagi enam olla suure hulga inimeste seas. Ebamugavustunne tekib," ütleb ta.

Grete lisab, et väldib teadlikult rahvarohkeid kohti, sest ei taha Saaremaal elavatele vanaemale ja vanaisale koroonat viia. Näiteks käib ta poes aegadel, kui seal väga inimesi ei ole. Saaremaal veedab ta praegu ka tavapärasest rohkem aega – pool nädalat on Saaremaal ja ülejäänud aja Tallinnas. "Olin suvel palju Saaremal ja üle aastate veetsin nii palju aega kodus. See on hakanud võib-olla liigagi palju meeldima," muigab ta.