Foto: @kanyewest/Twitter
Inimesed
17. september 2020, 11:30

KULDNE VIHM: Kanye avaldas video, kus ta Grammy auhinna peale urineerib

USA presidendiks püüdlev Kanye West mürgeldas kolmapäeval taas Twitteris, avaldades raevukaid sõnumeid ning ka video, kus ta ühele oma arvukatest Grammy auhindadest kuldset dušši teeb.

21 Grammy laureaat heitis klipis ühe auhinna WC-potti ning urineeris sellele peale. "Uskuge mind ... MA EI PEATU," allkirjastas bipolaarne nelja lapse isa video.

Skandaalsele klipile olid eelnenud kuvatõmmised Westi lepingust Universal Music Groupi alla kuuluva Def Jam Music Groupiga. Räpikuulsus oli avaldanud pahameelt, et muusikutele ei kuulu nende originaalsalvestuste õigused. "Ilma turneedeta on artistid näljas ... Ma toon meie master'id välja ... kõigi artistide nimel ... palvetage minu eest," säutsus West, kes nõuab orjastavast plaadilepingust vabastamist ja tõotab, et ei anna enne uut muusikat välja.

West kutsus kampaanias osalema Bonot, Drake'i, Kendrick Lamari ning isegi Taylor Swifti, kellega ta on aastaid ragistanud. 

New York Posti teatel nõudis Twitter hiljem, et West kustutaks ühe säutsu, kus ta avaldas ajakirja Forbes juhtfiguuri Randall Lane'i telefoninumbri. Twitter peitis kõnealuse postituse avalikkuse eest, kuid West ei saa enne Twitterisi uusi sõnumeid kirjutada, kui pole telefoninumbrit ise maha võtnud.