Chrissy Teigen ja John Legend Foto: VIDA PRESS
Inimesed
17. september 2020, 10:52

Rase Chrissy Teigen määrati voodirežiimile

Kolmandat last ootav modell ja sotsiaalmeediategelane Chrissy Teigen kurdab, et seekordne rasedus on raske ning arst määras ta voodirežiimile.

Muusik John Legendi 34aastane kaasa rääkis Instagram Storys oma fännidele, et ei võtnud arsti määratud kahenädalast voodirežiimi paraku tõsiselt - ning nüüd on jama käes.

"Ma tõesti ei teadnud, et voodirežiim tähendabki voodis olemist. Arvasin, et see tähendab, et pead põhjalikult lõõgastuma, koju jääma. Arvasin, et piisab diivanil pikutamisest. Aga nüüd on jama majas. Nüüd ma vajan voodirežiimi," vahendab New York Post.

Teigeni ja Legendi kaks esimest last - tütar Luna (4) ja poeg Miles (2) - said alguse katseklaasibeebidena. Chrissy oli juba kaotanud lootuse loomulikul moel rasedaks jääda, kui rasedustest näitas kaht triipu. Paraku oli ta selleks ajaks läbinud üldnarkoosiga lõikuse oma rinnaimplantaatide eemaldamiseks ning pidi südant valutama, kuidas see protseduur kõhubeebile mõjuda võis. 

"See on raskevõitu rasedus," tunnistab Chrissy, ehkki toonitab: tema enesetunne on hea. "Seda ma ütlen küll, et mind vist karistatakse selle eest, et ma kiitlesin, kui kergelt esimesed kaks rasedust kulgesid."