Cardi B ja Offset tänavu jaanuaris. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
17. september 2020, 10:37

Cardi B abielu purunes mehe sohilapse tõttu?

USA superstaar Cardi B andis teisipäeval Georgia osariigis sisse paberid oma abielu lahutamiseks: artisti sõnul on tema ja räppar Offseti kooselu lootusetult purunenud. Käivad jutud, et mees on teisele naisele lapse teinud.

Cardi ja Offset abiellusid kolm aastat tagasi, aasta hiljem sündis neile tütar Kulture. Juba samal aastal tabas abielu kriis: Cardi kuulutas avalikult, et Offset oli talle truudust murdnud. Kooselu paistis olevat purunenud, kuid Cardi võttis mehe siiski tagasi. 

Nüüd ringlevad kuuldused, et räpistaar andis lahutuse sisse, kuna keegi teine naine ootab Offsetilt last. Ent New York Posti allika väitel pole see tõsi. "Pole mingit teist last. Mingit titte pole tulekul. See kõlakas on täiesti alusetu."

New Yorgi kõmulehe informaatori väitel on Cardi jaoks esmatähtis Kulture' heaolu. Algselt seisis lahutuspabereis, et Cardi soovib saada tirtsu peamiseks hooldajaks. See olnud viga, mille Cardi lasi ära parandada. "Ta tahab, et hooldusõigus oleks neil mõlemal ja et mõlemad tegeleksid Kulture'ga. Ta ei nõua elatist ega alimente. Ta tahab, et kõik oleks supersõbralik."