Foto: @anycelebmag/Instagram
Inimesed
17. september 2020, 09:49

MUSI POLE PATT! Koroonasse haigestunud Pattinson õrnutses pargis pruudiga

Robert Pattinsoni, kelle Covid-diagnoosi tõttu seiskusid septembri algul "The Batmani" võtted, nähti Londoni pargis oma sõbratariga päikselist ilma ja armurõõme nautimas.

34aastane näitleja ja temast viis aastat noorem modell Suki Waterhouse õrnutsesid pargipingil ning eemaldasid vahepeal näomaski, et suudlusi vahetada. Daily Mail järeldab: Pattinson paistab olevat paranemise teel.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AnyCelebMag (@anycelebmag) on

Kuna Ühendkuningriigis tuleb koroonaviirusega nakatunul vähemalt kümme päeva eneseisolatsioonis viibida, oli "The Batmani" nimiosatäitja Pattinsoni rivist väljalangemine filmistuudiole ränk hoop. "The Batmani" võtted olid seiskunud märtsis koroonapandeemia tõttu. Septembri algul saadi filmida vaid paar päeva, kui Robertile Covid-19 diagnoos pandi.

 
 
 
View this post on Instagram

#RobertPattinson and #SukiWaterhouse out in London (16 September 2020)

A post shared by Robert Pattinson (@aboutpattinson) on

Daily Maili andmeil võib võtete seiskamine kaheks nädalaks maksta üle viie miljoni euro. Nii on režissöör Matt Reeves palunud neil 130pealise võttegrupi liikmeil, kes Pattinsoniga otseselt kokku ei puutunud, Leavesdenis asuvasse võttepaviljoni naasta. "Kõik, mida ilma Pattinsonita filmida saab, läheb töösse," rääkis insaider. Tema sõnul vändatakse stseene ka Pattinsoni dublandiga.

"Sihiks on enne Robi naasmist võimalikult palju ära teha ning loodetakse, et ükski teine näitleja viirust ei saa."