Grete-KarmenFoto: Kuvatõmmis
Tele
16. september 2020, 17:54

„Rannamajas“ sõimata saanud neiu: mind alandati üleriigilises televisioonis! (3)

Viimane tõsielusaate "Rannamaja" episood kütab korralikult kirgi - neljandas episoodis läks Viktorial, Hannal ja Helenal tuliseks sõneluseks ühe vallaliste peole tulnud neiuga, sest too polnud nõus end pesu väele võtma ja laskma teistel enda pealt shot’e juua. Kuigi rannamajalised on Grete-Karmeni, keda sõimati, ees vabandanud, põrutab naine Kroonikas: "Mul ei ole selle vabandusega midagi teha, see ei ole siiras minu arvates."

Grete meenutab, et see hetk, kus ta selgitas neiudele rahulikul toonil, et tal on väärikus ja ta ei taha oma tulevikku selliste tegudega ära rikkuda, muutis alkoholi tarvitanud rannamajalised vihaseks. "Siis see oli kõik ka, ma nägin Viktoria silmis seda hetke, kus ta muutus," kirjeldab neiu juhtunut Kroonikale. "Samas, mis ma oleks pidanud olema vait ja tegema nägu, et see on okei, nagu need teised osalised?"

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

"Ma ütlen otse, et sa oled lihtsalt nii t***, et sa ei julge ennast pesuväele võtta," õiendas Viktoria muu hulgas. Loe vahejuhtumist pikemalt SIIT. Kui esiti bravuuritsesid rannamajalised sotsiaalmeedias, et nad ei kahetse midagi, siis pärast episoodi avalikuks tulekut olid nad juba vaguramad. ""Vabandan avalikult kõikide ees, kelle peale ma vallaliste peol karjusin. Tõesti palun vabandust! Põhjendus on vaid see, et emotsioonid olid enda sisse kuhjunud: Seppeni äraminek, kartus tuleviku ees. Mu sees oli väga palju ebakõlasid, mis veel avalikkuse ette tulevad," rääkis Helena Instagramis pisarsilmil. 

"Oleme vabandanud ka otse ja isiklikult selle tüdruku ees, kellega inetult käitusime. Vaatajate jaoks pole neid sündmusi veel olnud, aga edasistest episoodidest saab ka näha, kuidas me oma nõmeduste analüüsimisega juba suvel võtete ajal tegelesime. Mis puudutab mõnd hiljutist sotsmeedia postitust, siis Helena on väga emotsionaalne ja talle läks hinge saatest taas kord kuuldud kommentaar, et peale "Rannamaja" ei pruugi enam elu olla. Järele mõeldes oleme muidugi kõik seisukohal, et kui niimoodi käituda, ega siis olegi. See kõik on meile väga suur elu õppetund," ütlesid tüdrukud Kroonikale saadetud avalikus vabanduses.