Emma Corrin printsess Dianana Netflixi sarja "Kroon" võtetel.Foto: Vida Press
Tele
16. september 2020, 15:27

Netflixi menusari näitab printsess Diana võitlust buliimiaga

Netflixi hittseriaali "Kroon" neljandal hooajal kujutatakse printsess Diana võitlust söömishäirega. Daily Maili andmeil on Diana pojad William ja Harry ning kuningakoja teised liikmed sellest süžeeliinist sügavalt häiritud.
Diana lähedased sõbrad on rääkinud, et prints Charlesi abikaasa buliimia vallandus abieluprobleemide tõttu. Toitumishäire kurnas Diana organismi ning ta jäi järjest nõrgemaks. "Krooni" tegijad eeskätt produtsentide ja stsenarist Peter Morganiga on otsustanud seda keerulist episoodi Diana elus ekraanil kajastada.

Printsessi kehastab novembris vaatajate ette jõudvates osades 24aastane näitlejatar Emma Corrin. "Krooni" 5. ja 6. hooajal võtab temalt rolli üle "Teneti" näitlejanna Elizabeth Debicki.

 
 
 
View this post on Instagram

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on

Produktsioonifirma Left Bank Pictures teeb enda teatel koostööd toitumishäiretega tegeleva organisatsiooniga BEAT, kandmaks hoolt, et Diana buliimiat kujutatakse tõetruult ja taktitundeliselt.

Kuid Daily Maili allika teatel ei saa prints Harry ja prints William "Krooni" otsusesse tuua ekraanile nende ema heitlused rahulikult suhtuda. Teisteski kuningakoja liikmetes tekitavat "Krooni" arengud sügavat ebamugavustunnet.

Daily Mail märgib, et ilmselt ei saa Harry Netflixi  kritiseerida - tema ja ta naine Meghan sõlmisid voogedastusgigandiga hiljuti koostöölepingu ning hakkavad Netflixile filme ja saateid tootma.