Cardi B ja Offset 2019. aasta veebruaris Grammyde jagamisel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. september 2020, 09:55

KÕIK ON LÄBI! Cardi B näitas truudusetule abikaasale ust

USA räpistaar Cardi B (27) andis eile Georgia osariigis lahutuspaberid sisse, kirjutab New York Post. Tema ja räppar Offseti abielu on juba pikemat aega tumestanud  mehe truudusetusest.

New Yorgi kõmulehe andmeil algab lahutuse arutamine kohtus 4. novembri hommikul. Ju pole Offset (28) nõus niisama taanduma. Kahe räppari tütar Kulture on kaheaastane. Cardi ja Offset abiellusid salaja 2017. aasta 20. septembril ja Cardi kinnitas naitumist alles aasta hiljem, kui ta oli lapseootele jäänud. 

Abielupaari suhted on algusest peale tormilised olnud. Cardi kuulutas 2018. aastal avalikult, et Offset oli teda abielu ajal petnud, kuid nõustus lõpuks siiski truudusetu mehe juurde jääma. "Kui meil mehega olid probleemid - ta pettis ja nii edasi, eks ole - ja ma otsustasin tema juurde jääda ja temaga koostööd jätkata, olid paljud inimesed minu peale väga vihased," rääkis Cardi mulluses Vogue'i kaaneloos.

"Paljud naised olid minus pettunud. Aga elu ongi selline. Kui armastad teist inimest ja pole siis temaga koos ja oled masenduses, aga sotsiaalmeedia keelab sul selle inimesega rääkida, sest ta pettis sind, pole sa sisimas õnnelik, kuni te pole tõsist vestlust maha pidanud."