"Finding Freedom"Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. september 2020, 15:10

PRINTSI SÜNNIPÄEVA AUKS: viis põnevat pisidetaili Harry ja Meghani kõmulisest raamatust

Armumine esimesest silmapilgust, varikontod sotsiaalmeedias ja üle vindi jõulukink kuningannast vanaemale – see on prints Harry!

Prints Harry ja Meghan Markle'i armuloole valgust heitvast uuest raamatust "Finding freedom" selgub, et maailmakuulus paarike armastas end vähemasti suhte alguses koduseinte vahel varjata ja seal Netflixi vaadata või valitud lähedasi inimesi võõrustada. Seega võib eeldada, et ka tänane tähtis päev leiab tähistamist abielupaari uues uhkes majas Californias, et end kõmupiltnike ja ajakirjanike eest kaitsta.

Lihtsurelikel sinna muidugi asja pole ja meil jääb täna 36aastaseks saavale printsile õnne soovida vaid mõtetes. Ning põnevaid detaile lugedes. 

  • Harry tegi enne Meghaniga kohtingule minemist muidugi ka natuke eeltööd ja stalkis teda internetiavarustes. Väidetavalt võlus teda just see seksikas hõbedane kleidike, mida toonane näitlejanna kandis 2015. aasta novembris New Yorgis moeajakirja Vogue'i üritusel. Kleidi disainis Meghani hea tuttav. 
Harry lemmikkleit enne Meghaniga tutvumist! Foto: Vida Press
  • Harry ja Meghani esimesel kohtingul Londoni privaatklubis tegi esimese sammu just prints, kes astus läbi rahvast täis toa julgelt Meghani juurde ja tutvustas end. Pärast esimest kohtumist ütles kuninglik mees oma sõbrale vaid need napid sõnad: "Vau! Ta on kõige ilusam naine, keda ma kunagi näinud olen." Hiljem on Harry tunnistanud, et ta sai alates esimesest silmapilgust aru, et Meghan on see õige.
Harry ja Meghani esimene suudlus abielupaarina 19. mail 2018. aastal. Foto: AFP/Scanpix
  • Harry lemmikemotikon: 👻! Kui Harry ja Meghan esimesi sõnumeid vahetasid, siis kasutas Harry naeruemotikonide asemel just seda kollikest: 👻! Ja tavaliselt oli neid ühe sõnumi lõpus rohkem kui mitu! 👻 👻 👻 👻 👻 👻 👻 
  • Pärast esimesi kohtinguid hakkas Meghan Instagramis jälgima ilma ühegi pildi ja infokilluta salapärast kontot @SpikeyMau5. Hiljem selgus, et see oli prints Harry varikonto! Konto nimetas prints oma ühe lemmikuma DJ Deadmau5 järgi. Spike oli aga printsi salajane hüüdnimi, mida kasutasid vaid tema lähedasemad sõbrad. Siniverelise noorhärra Facebooki varikonto oli kunagi Spike Wells.
  • Suurbritannia kuningliku perekonna omavahelised mitteametlikud jõulukingid pidid olema vägagi krutskeid täis. Ühel aastal oli prints Harry kinkinud oma vanaemale vannimütsi, millel kiri "Ain't Life a Bitch" (inglise k. kas elu pole mitte lita). Hea huumorimeelega kuningannale oli kink väga meeldinud!
Kuninganna Elizabeth II 2019. aasta jõululaupäeval. Foto: AP/Scanpix