Piret Järvis-Milder ja Egert MilderFoto: Erlend Štaub
Inimesed
15. september 2020, 09:57

NUNNU FOTO | Piret Järvis-Milderi ja Egert Milderi tütar sai ühekuuseks: ta vajab natuke liiga palju tähelepanu

Piret Järvis-Milder ja Egert Milder said augustis lapsevanemateks. "Meie lõvitüdruk sündis 14. augustil," rõõmustas värske ema. Aeg läheb kiirelt ning juba tähistab noorpere tütre esimest minisünnipäeva.

"Tema on minu tütar Milli Milder, kes vajab natuke liiga palju minu tähelepanu, aga iga hetk on imeline. Tänan lapseke, et sündisid," kirjutab Egert sotsiaalmeedia postituses. Vastne isa lisas postitusele ka humoorika teemaviite - #piimapea.

Lapseootusest andis Järvis-Milder teada juunis. "Pisike tuleb meie perre varsti tõepoolest!" hõiskas legendaarse tüdrukutebändi Vanilla Ninja muusik ja teleajakirjanik Kroonikale.

Piret ja Egert kohtusid 2013. aasta novembris noortebändide konkursil, kus nad mõlemad olid palutud muusikaekspertidena žüriisse. Noori muusikuid jälgides jälgisid nad aga ka teineteist. "Meil oli kohe alguses omavahel hästi paljust jutustada ja meil oli ja on senini üksteise seltsis põnev," ütles Piret.

Ehitusinseneri haridusega Egert on aastaid olnud erialasel tööl Gruusias, ka Pireti ja Egerti pulmad toimusid kolme aasta eest Tbilisis.