Foto: @skims/Instagram
Inimesed
14. september 2020, 13:06

ARUST ÄRA?! Kardashian saab nahutada rasedatele mõeldud trimmiva pesu eest

Kim Kardashiani trimmiva pesu firma Skims uussari on põhjustanud sotsiaalmeedias ohtralt poleemikat - nimelt on see mõeldud rasedatele. Kas lapseootel naine peab Kimi meelest tõesti oma kõhtu lamedamaks suruma?!

Daily Maili teatel on Skimsi uus pesusari juba kommentaatorite käest kõvasti nahutada saanud. Kardashiani süüdistatakse surve avaldamises lapseootel naistele, et need oma loomulikku kehakuju varjaksid. 

Kuid kaks last sünnitanud 39aastane Kim kirjutas Instagram Storys, et Skimsi rasedasari on mõeldud mitte salendama, vaid toetama. "Kui te pole kunagi rase olnud, ei pruugi te teada, mis tunne on kogu seda lisakaalu kaasas kanda, nagu olen kandnud mina ja miljonid tugevad naised." Kardashiani sõnul pole Skimsi rasedapükste kõhuosa salendav ning on erinevalt ülejäänud rõivatükist valmistatud hoopis õhemast ja läbipaistvast kangast. "See pakub tuge ebameeldiva raskuse eest kõhus, mis mõjutab alaselga, ning retuuside kompressioon leevendab paistetusest põhjustatud valu."

Foto: @kimkardashian/Instagram

Kimile on appi tõtanud modell ja sotsiaalmeediatäht Chrissy Teigen, kes ootab kolmandat last. Ta poseerib Daily Maili teatel ühismeedias Skimsi rasedapesus ja kinnitab, et see on talle suureks abiks. Tema sõnul kipuks tavaline aluspesu praegusel ajal tema ihuvoltidesse rulluma, kuid Skims on kehale toeks.