Inimesed

Kerdo Mölderi valus pihtimus lähisuhtevägivallast: soov kallistada või armastust avaldada lõppes minu jaoks sinise silma või välja taotud hambaga (5)

LISA KOMMENTAAR

Pruulikoda1. oktoober 2020, 09:05
Kerdo ma juba kunagi küsisin sinult kuidas saab füüsiliselt nii väike poisike(see kellest räägid) nii vägivaldne sinuga olla. Samas auarusaunas saite taas hästi läbi ja probleemid olid kadunud. Armastus ei küsi sugu. Respect!
Koller16. september 2020, 09:36
Pehmomees või mitte, aga see on ehe näide kuidas sõltuvusained lõhuvad inimhinge. Kannataja ei ole siin ainult loo peategelane vaid ka tema lapsed ja võibolla ka lapselapsed.
Jaanus16. september 2020, 11:20
Kui ikka oled ise malts roosa kübaraga isane siis kannatavad peale tema ka kõik teised. Peamiselt tuleb see nähtus sellest, et meie poistest püütakse kasvatada sootuid hübriide. Selline pehmohala ei meeldi isegi homodele mitte.
Jaanus16. september 2020, 11:30
Kooselu ei püsi koos mitte karmikäelise suhtena vaid vastastikusel austusel ja lugupidamisel. Kui üks pool hakkab teise poolega ebaviisakalt ja halvasti käituma, siis on suhe tuksis kuna puudub vastastikune austus, armastusest ja/või kiindumusest räkimatta! Kui ikka eneseväärikust ei ole, siis pole mõtet kiunuda. Sellisel juhul tuleb orjalikult leppida oma nn karmaga ja vaga orjameelsusega taluda kõike mida looja on elukaaslase kaudu sulle koormana peale pannud.
Jaanus15. september 2020, 14:57
Lausa häbi on lugeda sellist Eesti pehmomehe juttu. Ah et nüüd siis oleme nõnda kaugele oma pseudoeetikaga jõudnud, et varsti hakkame kirjeldama ka kevadel sulava lume ja jää hingelisi ja füüsilisi kannatusi ja piinu. Miks ta üldse lasi ennast sedasi alandada?