Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 20. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud olema emotsionaalne, võid kriitikat isiklikult võtta. Pühapäevalgi meenuvad tööalased probleemid. Püüa tunded kontrolli all hoida ning asju realistlikult hinnata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tee kõrvalepõige oma tavapäraselt rajalt. Kui töö käib närvidele, ära sellele vabal päeval mõtle. Kui kodune olukord üle viskab, mine sõbrale külla ja jää ööseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Et õiget teed pidi minna, pead esmalt enesele aru andma oma sisemistest vajadustest. Võib olla, et sul tuleb teiste eest oma soove varjata, ent enese vastu peab aus olema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu ja ühe su kalli inimese arusaamad elust võivad väga erinevad olla. Kui sa targasti ei tegutse, võib see põhjustada valulisi kokkupõrkeid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ihad, mis sind valdavad, toovad ellu nii rõõmsaid kui ka kurbi hetki. Armastus toob nii joovastust kui ka valu. Tahad saada paljutki, paraku aga pole kõik võimalik.

Neitsi
23. august – 22. september

Oskad rõõmu tunda ka väikestest õnnestumistest. Mõistad, et hetkega maailma ei valluta, küll aga viib sind ka suurtele eesmärkidele lähemale igapäevane õige tegutsemine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pole hea, kui sa armuasjadele keskendudes kohustused tagaplaanile lükkad. Ehkki emotsioonid on tugevad, tuleb sul arvestada, et ka muud asjad on tähtsad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pead oma tervist hoidma. Energiatase pole just väga kõrge, ajuti võid väsimust tunda. Selle vastu aitab muidugi see, kui aja maha võtad ja korralikult puhkad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõistlike käikudega võid saavutada materiaalseid võite. See ei pruugi tähendada suurt rahalist edu, pigem seda, et õnnestub tagada pikaajaline sissetulek.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kipud nii kaasinimeste kui ka iseenda väärtust paljuski rahakoti paksuse järgi hindama. Kui end teistega võrdled, leiad paraku ikka, et keegi elab märksa paremini kui sina.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead olema eneses kindel ning suutma end erinevates olukordades tõestada. Õnneks on su ümber inimesi, kes oskavad toeks olla ja nõu anda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Probleemiks võib olla armukadedus. Ehk oled selles ka ise üksjagu süüdi – seda, et oled avatud ja suhtled sõbralikult nii mõnegi iludusega, võib su teine pool valesti tõlgendada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal tasub esikohale seada enese soovid ja vajadused. Õpi asju, mis sulle tõsiselt huvi pakuvad, vii ellu oma ammused ägedad ideed. Äriasjus annab sisse viia põnevaid muudatusi, ent ettevaatlik tasub olla välismaalastega rahaasjade ajamisel. Armastuses vajad romantikat ja pidevat kindlustunnet.