Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 15. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui end ebakindlalt tunned, tasub meenutada hetki, mil olid julge ja õnnelik. Leia positiivne ja kindel tunne minevikust ning too see tänasesse päeva!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Veenuse ja Uraani kvadraadi mõjul oled seikluslusti täis, põnevust pakub vastassoo esindajatega tutvuste sõlmimine. Flirt on sinu jaoks vahva mäng, millest satud kergesti õhinasse.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind võib haarata õhin kodus midagi ümber korraldada, ilusamaks teha. Kui sisustuskaupade poodi satud, kuhjad ilmselt ostukäru põnevaid ja ilusaid vidinaid täis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suhtlemist ja ringi liikumist on palju. Võid üllatavas kohas kogemata kombel kokku joosta võõraga, kellega vestlus kohe ladusalt arenema hakkab. Sellest võib sõprus sündida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sul tekib originaalne äriidee, tuleks sellest kiiresti ka otsustajatega rääkida. Sinu nutikast mõttest võib alguse saada kogu töökollektiivile kasu toov tegevus.

Neitsi
23. august – 22. september

Oleks aeg silmaringi avardada. Külasta kohta, kus sa varem pole käinud või mine koolitusele. Tasuks õppida midagi loomingulist või siis arendada suhtlemisoskust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Paljutõotav päev armusuhete vallas. Võimalik, et kallim sind kuidagi üllatab või siis tunnistab keegi sõpradest punastades, et tegelikult on ta sinusse kõrvuni armunud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Partner ei pruugi sind mõista või ei ole tal aega sinuga suhtlemiseks. Võtad seda isiklikult ja kipud kõiges ennast süüdistama. Tuju teeb paremaks loominguline tegevus.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajad vabadust, võimalust tänast päevakava enda tujudest lähtuvalt planeerida. Kui saad tegeleda asjadega, mis pakuvad naudingut, edeneb kõik suurepäraselt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui keegi vanematest sugulastest on palunud su abi tehnilistes küsimustest, proovi täna ta jaoks aega leida. Võid ka enese jaoks mingi uue põneva tehnikavidina avastada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei suuda samaaegselt ennastunustavalt karjäärile pühenduda ja hoolitsev perekonnainimene olla. See kutsub lähedastes esile rahulolematust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ootamatute mõttekäikudega tõmbad endale teiste tähelepanu. Võid teisi jahmatada, aga ka tänu omapärale saada tuttavaks põneva ja uudishimuliku vastassoost isikuga.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uus eluaasta tõotab tuua võimalusi armusuhete vallas. Vajad vabadust ja sõltumatust, tahad suhelda erinevate inimestega. Sinu südame võib võita keegi, kes erineb üsna mitmeski mõttes su tavapärasest sõpraderingist. Väga head on võimalused raha teenimiseks – originaalsed ideed ja paindlik mõtlemine toovad kasu.