Naya RiveraFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. september 2020, 13:00

„Glee“ täht ja tema poeg hüüdsid: „Üks, kaks, kolm!“ ja hüppasid vette. Siis vajus ema vee alla...

"Glee" näitlejanna Naya Rivera juulikuine uppumine oli tema fännidele šokeeriv uudis. Nüüd hakkab traagiline lugu lahti kooruma – ning selle detailid muserdavad hinge, märgib People.

33aastane Rivera oli 8. juulil koos nelja-aastase poja Joseyga Ventura maakonnas Piru järve ääres puhkamas. Näitlejanna rentis pontoonpaadi, et lapsega sõitma minna. Nüüdseks on poiss võimuesindajatele rääkinud, et nad hüüdsid emaga: "Üks, kaks, kolm!" ja kargasid paadist vette. Seejärel utsitanud ema teda tagasi paati ronima – ja vajus ise vee alla.

 
 
 
View this post on Instagram

Here's your first look at Josey's production of "The Very Hungry Caterpillar!"

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

"Rivera aitas poja paati ning siis kuulis Josey tema appihüüet ja nägi, kuidas ema tõstis käe õhku. Siis kadus Rivera vette," seisab raportis.

 
 
 
View this post on Instagram

I'll love you forever, I'll like you for always, as long as I'm living, my baby you'll be. Happy birthday Josey! Love Mommy ❤️

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Ametnikud täheldasid: Rivera oli hea tervise juures ning oskas hästi ujuda, kuid oli kannatanud vertiigo all, mis kippus vees olles hullemaks minema. "Peapööritus võis tema puhul oksendamiseni viia, kuid ta õppis sümptomeid antihistamiinikumidega talitsema," seisab raportis. Ka enne surma oli Riverat Cedars Sinai haiglas vertiigo tõttu ravitud. 

Ettekandes märgitakse veel, et näitlejannale oli kirjutatud ärevusevastast ravimit ning ta võttis ka põskkoopapõletiku vastaseid medikamente. Lisaks pruukinud Rivera kanepiõliga e-sigaretti. Enesetapumõtteid ega -katseid polevat "Glee" staaril täheldatud. Surmapõhjusena läks kirja uppumine õnnetuse läbi.