5MIINUSTFoto: Robin Roots
Üritused
11. september 2020, 16:33

5MIINUSE juubelikontsert toimub kõrgendatud koroonanõuete tõttu Telliskivi kvartalis

Räpipundi 5MIINUST viienda sünnipäeva kontsert pidi algselt toimuma Patarei merekindluses, kuid tervise- ja päästeameti kõrgendatud nõuete tõttu toimub see Telliskivi kvartalis.

Kõrgendatud nõuete kehtestamise tõttu otsustasid kontserdikorraldajad kolida üritus kohta, kus on võimalik kontserdikülastajaid paremini hajutada.

“See kontsert on meile ääretult oluline. Sama oluline on ka see, et inimesed, kes sellele kontserdile tulevad, jääks seal terveks. Seega paneme kõigile südamele mitte tulla, kui kimbutab vähimgi haigussümptom. Ühtlasi paneme kõigile südamele, et kuigi tegemist on väliüritusega ja loomulik ventilatsioon on maksimumi peal, siis palun kandke üritusel maski,” kommenteerib räpipundi liige Päevakoer.

”Tegu on meie karjääri seni suurima soolokontserdiga, mis tähendab, et produktsioon tuleb võimsam kui kunagi varem. Rahva soojendavad üles meie head sõbrad pluuto ja villemdrillem ning sellest nädalast paljastame külalisesinejaid, kes jagavad lavalaudu 5MIINUST-nimelise boybandiga,” täpsustab liige Estoni Kohver.

Tänaseks on teada, et lisaks rämmaripundile ja soojendajatele astuvad lavale ka Koit Toome, kes esitab kaverit laulust Aluspükse, ja Jüri Pootsmann, kelle laulu “Aga siis” 5MIINUST omal ajal üsna krõbedalt remixis. 

Piletid 5MIINUSE 19.septembril toimuvale juubelikontserdile on müügil Ticketeri müügikeskkonnas. Pileteid on saadaval piiratud koguses ja kontsert on vanusepiiranguta.

Üritus korraldatakse ja viiakse läbi koostöös Terviseameti ja Tallinna linnaga. "Kui tunned end tõbisena, siis jää koju! Tähistame vastutustundlikult," panevad korraldajad südamele.