Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 12. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tervist tuleb hoolega hoida ning vältida ebameeldivaid emotsioone – need löövad su tasakaalust välja. Hoidu alkoholi tarvitamisest ning ole ettevaatlik ka ravimitega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Keeruline on aru saada, kust läheb piir sõpruse ja armastuse vahel. Sulle võib näida, et keegi sõprade hulgast tahaks sind võrgutada. See võib olla lennuka fantaasia vili.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Näed asju justkui kõverpeeglis - tegelikkus on moonutatud. Pigem pühendu sellele, et olla toeks oma vanematele või teistele pereliikmetele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suhtu kriitiliselt sellesse, mida sulle räägitakse. Keegi võib valetada kas sihilikult või siis soovist asju ilustada. Kui oled teel, varu aega ja kannatust – kõik ei laabu plaanipäraselt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ettevaatust rahaasjus, valitseb oht petta saada! Keegi võib sind julgustada rahalisi tehinguid tegema või püramiidskeemis osalema, pidades silmas vaid omakasu.

Neitsi
23. august – 22. september

Ühisvaraga seotud küsimused lükka heaga tulevikku edasi. Kui täna neis olulisi otsuseid langetama hakkad, võid pärast kahetsust tunda ja kahju kanda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud oma võimeid ja võimalusi kõvasti üle hindama. Raske on maailma realistlikul pilgul vaadata. Vajad väga kallima lähedust, ootad tähelepanu ja armastusavaldusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võta koos sõpradega midagi inspireerivat ette, saad positiivseid emotsioone. Suhete sõlmimisel ole äärmiselt ettevaatlik – sa ei pruugi läbi näha võõraste inimeste kavatsusi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hindad oma jõu- ja ajavarusid valesti ning oled liigselt mõjutatud tunnetest. Kipud meenutama minevikku, võib tunduda, et parim aeg on möödas ega tule enam tagasi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhete liinis võib päev kujuneda romantiliseks ja rahuldust pakkuvaks. Ära ainult oota kallimalt liiga palju! Räägi talle, mis sulle meeldib, mida sa tahaksid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Paigal püsida sa ei malda, tegu

Pole mõtet pereliikmetega oma tööasju arutada. Nende ettekujutus ei vasta tegelikkusele, neile võib tunduda, et mis see siis ikka ära ei ole – kõik on nii lihtne!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Info paikapidavusse suhtu ettevaatusega – see võib olla moonutatud! Keegi ehk esitab sulle oma nägemuse asjast, mis erineb paljuski tegelikust olukorrast.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algav aastaring pakub häid võimalusi. Energiat on palju, oled suurepärane meeskonnamängija. Su mõistus on virge, suudad nii uusi ideid genereerida kui ka teiste mõtteid adekvaatselt hinnata. Head plaanid annab kiirelt, samas aga süsteemselt ellu viia ja edu saavutada.