Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 13. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Taas võivad päevakorda kerkida probleemid, mille lootsid juba selja taha jäänud olevat. Paraku on sul mingid sasipuntrad sirgeks arutamata jäänud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hea, kui saad kohustused tagaplaanile jätta ja tegeleda asjadega, mis sulle naudingut pakuvad. Sinus on loomingulisust ja kirge, soovi seigelda ja end proovile panna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tähtis on tegeleda tagala kindlustamisega. Kõige tähtsam paik on kodu, kõige olulisemad inimesed su pereliikmed. Tee midagi selle nimel, et kodus oleks mugav ja hea olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sa ju tead väga hästi, mida sa kõige rohkem tahad. Enese ees teesklema ei pea. Parimate sõprade ees ka mitte. Tegutse selle nimel, mida tõesti täiega vajad ja toetu sõbrale.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kodus istuda sa ei malda – kõige rohkem vajad seda, et sind ümbritseksid teised inimesed. Võimalik on ka uue armusuhte tormiline algus.

Neitsi
23. august – 22. september

Võid end veidike laisana tunda, tahaksid ehk niisama oleskleda ja puhkepäeva nautida. Seda tehes lased aga mööda aja, mis sobib väga hästi enese arendamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Maailm tundub mõistetamatu ja rõhuv, sul tuleb tegemist teha tõsiste teemadega. Ära kiirusta, võta aega üksinda olemiseks ja tähtsate asjade selgeks mõtlemiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keskendumisvõime on hea, kuid samas on oht, et pead oluliseks iga detaili, saamata aru, mis on tähtis ning ei suuda tervikut hästi haarata. Ürita vaadata maailma laiema pilguga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind võib küll vallata seikluslust, peaksid end tagasi hoidma pea ees tundmatusse tormamast. Riskantsed ettevõtmised võivad ohtlikuks kujuneda, ole ettevaatlikum.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul tuleks püüda käesolevale hetkele keskenduda ja pisitasa ka tulevikuplaane teha. Olevik võimaldab vaheldust ja seiklusi, tunne sellest rõõmu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Paigal püsida sa ei malda, tegu

Keskendu iseenda vajadustele. Kui tunned, et vajad puhkust, siis võta aeg maha. Või kui oled midagi juba pikemat aega teha tahtnud, siis võta kätte ja tee ära.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled küll pigem tagasihoidlik inimene, ent sellegipoolest on praegu tõenäoline tähelepanu keskpunkti sattumine. Sul on häid külgi ja need ei jää teistele märkamatuks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastal leiad palju rõõmu, satud lõbusatele pidudele ja vaimustavatele kultuuriüritustele. Sa ei pea palju pingutama, sul lihtsalt veab! Liigne tundlikkus võib välja lüüa nii pereliikmete kui ka kolleegide ja ülemustega suhtlemisel. Hoia end teadlikult tasakaalus, ära võta iga kriitilist sõna isiklikult.