Ada „Rannamaja“ esimese hooaja avamiselFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
10. september 2020, 14:19

Kõik on uus septembrikuus! „Rannamaja“-Ada üllatab uue soenguga

„Rannamaja“ saatest tuntust kogunud Ada on otsustanud endaga mõned muutused teha. „Mu alter ego võttis jäädavalt mu keha üle,“ kirjutab naine sotsiaalmeedias.

Tõsielustaar Ada otsustas pärast saadet värvida oma süsimustad juuksed blondiks ning lõigata juuksed üsna lühikeseks. Nüüdseks on naine valinud hoopis veidi naturaalsema juuksevärvi. Lisaks igatses Ada taga oma pikki kiharaid ning otsustas panna juuksepikendused. Kuidas meeldib?

View this post on Instagram

Mu alter ego võttis jäädavalt mu keha üle

A post shared by ADA🍒NELKE (@ada_nelke) on

Ada avalikustas eelmisel kuul enda Instagrami kontol, et on lasknud teha huultesse täitesüste. „Kuigi mulle meeldib öelda, et mind ei häiri kommentaarid, siis varem tehti hästi palju nalja mu nina üle, et see on nii suur. Et mu nina tunduks väiksem, mõtlesin pigem suurendada veidi enda huuli, kui et lähen noa alla ja maksan tuhandeid,” rääkis neiu enda YouTube’i kanalil, miks otsustas huuli suurendada.

Varasemalt on Ada lasknud teha ka kaelale süste, mis toob tema lõuajoone paremini välja. „See ei ole see, et tahaks Kylie Jenner olla... no natukene... aga see pole peamine põhjus,” ütleb ta.