Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
9. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 10. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea oleks, kui suudaksid rahulikult ja kaalutletult tegutseda, ent sisemine pinge on nii suur, et kipud pigem emotsionaalselt reageerima.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Inimesed, kellega töises vallas kokku puutud, on ka isiklikus plaanis sümpaatsed. Meeldivad kohtumised teevad tuju heaks ja annavad jõudu tegutsemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Selleks, et edusamme teha, pead olema enesekriitilisem. See motiveerib sind õppima ja uut infot koguma, paremaks ja targemaks arenema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tavapärasest kannatamatum ja tahad kõike kiiresti saada. Kui keegi sinuga päris ühel nõul pole, võid pähe võtta, et ta tegutseb sinu vastu. See pole nii, võta rahulikumalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul ei ole vaja vallutada uusi jahimaid. Liigu edasi samal teel, mida oled tallanud juba ammu. Lihvi oma oskusi valdkonnas, milles oled juba praegu ajatundlik ja kogenud.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled pidevas tegevuses ja saad eduelamuste osaliseks. Näed oma võimalusi, ka võib sul lihtsalt õnne olla, satud õigel hetkel õigesse kohta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Liigu edasi sammhaaval. Enne liikvele minekut tasuks need sammud väga põhjalikult läbi mõelda. Ole järjekindel, ära lase käegalöömismeeleolul võimust võtta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahad ennast maksma panna, nii enda kui teiste tegevuse üle ise otsustada. Tunned end juhina, aga paraku need kaaslased, kes ennast alluva seisuses hästi ei tunne, võivad avaldada pahameelt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui keegi sind ebameeldivalt ärritab, võid sellele tormiliselt reageerida. Püüa olla rahulikum ja arvesta, et kui sina ise oma äkkvihahoo peagi unustad, võib teine end kaua solvatuna tunda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tahad keskenduda ning vajad vaikust ja rahu, aga seda sulle paraku ei võimaldata. Inimesed sinu ümber on täna kuidagi ebatavaliselt seltskondlikud, lärmakad ja tormakad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Naudid endale uute ülesannete võtmist ja enese proovile panekut, tahad sihilikult mugavustsoonist välja tulla. Kohustused sunnivad sind pingutama ja arenema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle on selgelt märku antud sellest, et tee, mida mööda liigud, on ekslikult valitud ja sul tuleks suunda muuta. Samas vaimus jätkamine viib sind paratamatult tupikusse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Ilmselt pead uut aastaringi alustama vanade tööde lõpetamisega, alles seejärel saad täie hooga edasi liikuda. Sul jätkub kainet mõistust, samas on intuitsioongi tugev. Otsuseid tehes tasub kuulata mõlemat, kuid mitte lasta end mõjutada teistel inimestel. Küllap on tulemas üksjagu üllatusi.