Toomas Hendrik IlvesFoto: Teet Malsroos
Inimesed
9. september 2020, 17:16

Päris julge tegu! Fänn tätoveeris jalale pildi Toomas Hendrik Ilvesest: loodan, et olen esimene

Toomas Hendrik Ilvesel jagub fänne kuhjaga -  üks neist otsustas endise presidendi pildi lausa jalale tätoveerida. 

"Mu jalga kaunistab nüüd pilt Toomas Hendrik Ilvesest. Ma tahaks loota, et olen esimene," kirjutab fänn Twitteris ja lisab, et tegemist on orginaal disainiga. Lisaks on näha ka pilt uhkest tätoveeringust.

Ilves on positiivselt üllatunud ja vastab Twitteris jagatud pildile: "Poleks kuulnud, et kellelgi teisel oleks, ei jalal ega mujal. Palju õnne.. ma arvan!"

Ekspresident on Twitteris tõepoolest väga aktiivne. Kevadel tekitas palju põnevust fakt, et Ilves hakkas tõsielusarja kuningannat Seidit seal jälgima ja leidis hiljem aega isegi selleks, et Seidi mõttekäiku kommenteerida.

Nimelt jagas Seidi Twitteris väga tähtsat fakti: “Kui ma näen kuskil sõna viiner, siis mul tuleb ju viineripiruka isu”. Sellele tviidile vastas Ilves, kes nentis “Kui mina aga näen sõna vineer, haarab mu käsi haamri järele,” ning lisas lause lõppu ka inglinäoga emotikoni. 

Seidi nägi Ilvese kommentaari pigem naljana. "Ka minu säuts pidi olema naljakas," ütles ta Kroonikale. "Nii lahe inimene mu arust. Me pole küll kohtunud, aga ta meeldib mulle."

Pärast Ilvese kommentaari jagas neiu postitust ka oma Instagramis, kus kirjutas: "See väike suhtlus meie vahel läheb mulle alati hinge." Ka see, kui Ilves teda sotsiaalmeediaplatvormil jälgima hakkas, oli neiu jaoks suur asi. "Minu biggest flex üldse siin ilmas, jätke meelde, inimesed, et Toomas Hendrik Ilves jälgib mind tänasest Twitteris," kirjutas ta toona Instagramis.