Sharon ja Ozzy OsbourneFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. september 2020, 16:08

Ozzy Osbourne üritas oma naist tappa: „Olin marurahulik.“

"See polnud just mu suuremaid saavutusi ..." nendib Ozzy Osbourne värskes dokumentaalfilmis, meenutades 30 aasta tagust intsidenti: katset oma naist Sharonit surnuks kägistada.

Sharon Osbourne (67) räägib dokfilmis “Biography: Nine Lives of Ozzy Osbourne" ("Biograafia: Ozzy Osbourne'i üheksa elu"), et Ozzy oli talle tol õhtul kuulutanud: "Oleme jõudnud järeldusele, et sa pead surema." Ozzy olnud uimastite mõju all ning istunud Sharoni vastas diivanil nagu võõras inimene. "Tal tekkis selline staadium, kui silmades oli isevärki pilk, luugid olid ees ja ma ei suutnud temaga kontakti saada." 

Ozzy räägib, et tundis end marurahulikult - nii rahulik polnud ta eales olnud. Ka Sharoni sõnul olnud tema mees väga rahulik. "Siis aga sööstis ta minu poole ja kargas mulle kallale ja hakkas mind kägistama. Ta surus mu maha ja oli mul otsas."

Sharonil õnnestus eluga pääseda vaid tänu sellele, et ta suutis vajutada paanikanupule ja politsei kutsuda. Ozzy toimetati trellide taha. Ärgates ei mäletanud ta juhtunust midagi. "Küsisin võmmilt: "Miks ma siin olen?" Ja tema vastu: "Tahad, et ma teile süüdistuse ette loen?" Ja lugeski: "John Michael Osbourne, te olete vahistatud süüdistatuna mõrvakatses.""

 Kohtunik saatis hevimehe pooleks aastaks ravile. "Mul oli aega pikalt mõelda, mida Ozzy tegema peaks," ütleb Sharon. "Ütlesin talle: "Ma ei taha su raha ... aga kui sa seda uuesti teed, ma kas tapan su või sa tapad minu. Ja kas sa tõesti tahad seda oma lastele teha?"

Ozzyl ja Sharonil on kolm last: Aimee (37), Kelly (35) ja Jack (34).