ContraFoto: Teet Malsroos
Inimesed
9. september 2020, 14:34

Contra kleidiga esinemisest: ise vist siiski enam nii palju punk ei ole, et igapäevaselt rahva seas kleidis ringi kõndida (1)

Hiljuti jäi sotsiaalmeedias silma luuletaja Contra (Margus Konnula - toim.), kes kleidiga rahva ees oma luulet esitas. Contra selgitab, et igapäevaselt sellist valiku siiski ilmselt tegema ei hakka.

Kleidiga on Contra esinenud juba kaks korda. "Nüüd esitlesime minu raamatuid "Mundris vitamiin" ja "Bussijaamas on Valgre Raimond" ning Veiko Märka raamatut "Lingvistiline mats". Et plakati peale sai pilt, kus ma olen just selle kleidiga, mõtlesin, et miks mitte ka täita fännide õigustatud ootust näha mind luuleõhtul just selle kleidiga," selgitas Contra Kroonikale.

"Minu meelest võiks mehed kleiti kanda küll, sest see on mugav. Ma ise vist siiski enam nii palju punk ei ole, et igapäevaselt rahva seas kleidis ringi kõndida, aga kui kõnniksin, ei peaks selles midagi perversset olema. Ilu on vaataja silmades. Aga ma ei kannaks kleiti ju mitte ilu, vaid mugavuse pärast," tunnistab ta.

Artikli täistekst Kroonikas.