Foto: @shannahogan/Instagram
Inimesed
9. september 2020, 10:28

38aastane menukirjanik uppus pisipoja silme all kodubasseini

USA bestsellerite autor Shanna Hogan leidis vaid 38 aasta vanusena traagilise lõpu – ta lõi pisipojaga kodubasseinis supeldes pea nii õnnetult ära, et kaotas teadvuse ja suri hiljem haiglas. 

Väljaande People teatel juhtus traagiline õnnetus 27. augustil. Mitme true-crime-teose autor sulistas oma Phoenixi kodus koos aasta ja kahekuuse poja Zanderiga. Ühel hetkel ta libises, lõi pea ära ning vajus vee alla. Kui Shanna mees Matt LaRussa saabus, nägi ta pisipoega basseini ääres, päästevest seljas, toimetamas. Ent Shanna, kellega Matt oli koos olnud ligi 20 aastat, lamas meelemärkusetult vees. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shanna Hogan (@shannahogan) on

Matt tõmbas Shanna kohe basseinist välja ning püüdis teda parameedikute saabumiseni elustada. Hogan toimetati kohalikku haiglasse, kus ta oli mitu päeva kriitilises seisus. „Sõbrad, pereliikmed ja kolleegid palvetasid ööpäev ringi, et Shanna veaks välja,“ kirjutab ühisrahastusplatvormil GoFundMe Hogani pere toetuseks rahakogumise algatanud sõbranna Kathleen Mayer. Ent Shanna suri 1. septembril teavusele tulemata.

 
 
 
View this post on Instagram

Day at the zoo!

A post shared by Shanna Hogan (@shannahogan) on

Omaksed otsustasid annetada Shanna organid abivajajatele. Mayeri sõnul on need juba neli inimest päästnud ning võimalik, et päästavad veel edaspidigi. „Ajal, mil inimlikku soojust on nii hädasti vaja, oleme kaotanud inimese, kes seda meie maailma jagas, kuid Shanna looming elab edasi, tema päästetud elud elavad edasi ning tema tähtsaim looming – tema pisipoeg – on elus ja innustab meid kõiki,“ kirjutab Mayer.