''Puuduta mind'' - Eeva-Liisa Vahtra; Anu Saagim; Sirje Presnal
Puuduta mind
19. september 2020, 10:25

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 150. SAADE | Teetatervendaja Eeva-Liisa Vahtra õpetab, kuidas sügavas lõõgastuses terveneda (2)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on tervendaja, enesearengu õpetaja ja meditatsioonide juhendaja Eeva-Liisa Vahtra. 

Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on tervendaja, enesearengu õpetaja ja meditatsioonide juhendaja Eeva-Liisa Vahtra. 

Eeva-Liisa, mis on teetatervendus?

Teeta tervendamine ehk ThetaHealing® on enda ja teiste tervendamise ning enesearengu võimas meetod, mille abil saab vabaneda oma heaolu teel olevatest vaimsetest, füüsilistest ja emotsionaalsetest tõketest. Teeta tervendamine on sügava meditatsiooni sarnane protsess, mis võimaldab muuta oma elu mustreid, mida hoiavad paigal nelja tasandi uskumused, mis on kas ise tekitatud või väljastpoolt kehtestatud.

Edasi lugemiseks: