Foto: Pixabay
Müstika
8. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 9. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jäära märgi juhtplaneet Marss alustab retrograadset liikumist. Algab novembri keskpaigani kestev periood, mil tasub hoida mõõdukat tempot ja likvideerida vanu võlgu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui näed, et see, mida kavatsesid, ei suju plaanipäraselt, pole mõtet samas vaimus jätkata. Võta hetkeks aeg maha, et oma vigu analüüsida. Et sihile jõuda, tuleb taktikat muuta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead endale tunnistama, et kuskil on su võimete ja võimaluste piir. Hinda oma eesmärke realistlikult ja jälgi, et jääksid rangelt reeglite ja seaduste piiresse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päikese ja Jupiteri trigoon võimaldab tegevusele korraliku hoo sisse lükata. Saad tegeleda meeldivate asjadega, teistelegi oma teadmisi jagada ning aplausi nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Inimeste usaldusväärsuse üle ei saa esmamulje järgi otsustada. Proovi ennast inimeste tundjana mitte üle hinnata, usalda neid, kes on end varasemalt tõestanud.

Neitsi
23. august – 22. september

Kipud käituma egoistlikult, ootad teiselt tähelepanu ja pühendumist, ent ei vaevu mõtlema sellele, kui palju ise vastu annad. Hoidu kaaslase tuju etteheidetega rikkumast.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suudad end ka keerulistest probleemidest läbi närida. Oled püsiv ja süvenemisvõimeline, kui midagi uurid, ei lõpeta sa enne, kui oled asja tuumani jõudnud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täna on sul hea päev, asjad lihtsalt õnnestuvad! Hea hetk selleks, et reis või pikem avastusretk ette võtta, oma maailmapilti laiendada ja uusi muljeid koguda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suurepärane aeg armastuse avaldamiseks. Sul on vastassooga vedamist, alguse võib saada päris uus suhe, ent veelgi tõenäolisem on, et teed viivad taas kokku vana armsamaga.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tähelepanu on peamiselt suhtlemisel kaaslastega. Küllap õpid neid nüüd paremini tundma, nähes, millised on kellegi tugevad, millised aga nõrgad küljed.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära mõtle liig palju sellele, mida teised arvavad ja teevad. Kuigi näib, et kellelgi teisel on nii suur otsustusõigus, et ka sina sellest sõltud, ei ole see päris nii.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kindel seljatagune annab julguse uusi asju ette võtta. Kui kellegagi pereringist on suhted sassi läinud, sobib praegune aeg erimeelsuste lahendamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sinu uuele eluaastale annab õnnistuse Päikese ja Jupiteri trigoon. Sa ei pea palju pingutama, sul lihtsalt veab! Satud tihti õigel hetkel õigesse kohta, sinuga võtavad ühendust inimesed, kes sulle meeldivad. On hea aeg rahalise seisu parandamiseks ja uute armusuhete loomiseks.