Triinu Liis Epner ja Justin McNairnFoto: Erakogu
Inimesed
8. september 2020, 21:21

Samm ühise elu suunas! Triinu Liis Epner ja tema kallim Justin plaanivad maja osta (1)

"Plaanime maja osta ja otsime ühist kodu," hõiskab blogija Triinu Liis Epneri Austraalias elav kallim Justin McNairn Instagramis.

"Liigume vaikselt, kuid kindlalt edasi. Ma olen väga elevil ja ei suuda ära oodata, et seda kogemust ka teiega jagada. Osad kindlasti arvavad, et liigume liiga kiiresti, aga kui tunned, et asi on õige, pole midagi kaotada. Tee seda, mis on õige," lisab Justin. 

Paari suhe on tõpoolest tõsine ja Justin ostis augustis Triinu Liisile isegi kihlasõrmuse. "Ärge kritiseerige, aga mul on väike üllatus teile jagada," muigas Justin toona Instagramis ja võttis taskust välja Triinu Liisile mõeldud kihlasõrmuse. "Ma tean, et see on täiesti hullumeelne ja ei tea, millesse ennast praegu segan, aga mis oleks, kui Triinuga abielluksime?" küsis mees fännide arvamust.

"Me ei tea, mis tulevik toob, aga mõelge, kui abielluksime - oleme valmis, kui see juhtuma peaks!" rõõmustas mees. "See ei ole ettepanek, aga mul on tõepoolest sõrmus olemas. See näitab, kui väga tahan Eestisse tulla."

Triinu-Liis ja Justin kohtusid sotsiaalmeedias. "Sattusin tema sisu nägema TikTokis. Tundus kena, sümpaatne ja enesekindel kutt: mõtlesin, et vaatan, kes ta selline siis on. Piilusin tema Instagrami kontole ja reageerisin ühele pildile tuleleeki kujutava emotikoniga, aga sõnagi ei kirjutanud. Ligikaudu tunnike hiljem oli postkastis temalt sõnum ja nii me juttu rääkima jäimegi," meenutas Triinu-Liis juunis Õhtulehele antud intervjuus. 

"Mulle on on alati tätoveeritud mehed sümpaatsed olnud. Justinil on minuga meeletult sarnane huumorisoon. See on väga oluline! Lisaks on ta hästi siiras, armastav, hoiab oma lähedasi ja on karjäärile orienteeritud. Ta on kirglik kõiges, mida teeb!" kiitis Triinu-Liis oma väljavalitut. "Kuigi paljud ei taha seda tunnistada, tekib esmamulje välimuse põhjal. Olin kohe lummatud Triinu ilust ja naeratusest, see on alati olnud minu nõrkus. Praegu paelub mind Triinu juures kõik: tema iseloom ja ettevõtlikkus. Oleme nii mitmes mõttes sarnased, seega ma teadsin, et she is going to drive me crazy ( ta ajab mu hulluks - toim.)." lisas Justin.