David ja Victoria BeckhamFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. september 2020, 10:54

KÄEPIGISTUSED JA SUUDLUSED FÄNNIDEGA: David ja Victoria Beckham nakatusid pidutsedes koroonaviirusega

New York Post paljastab, et David ja Victoria Beckhamil on seljataga salajane võitlus koroonaviirusega. Nad nakatusid USAs pidutsedes ning Davidi uue jalgpalliklubi avamispidustuste järel haigestusid ka mitmed Beckhamite sugulased ja alluvad.

Lehe allika andmeil külastasid Beckhamid kevadel Davidi klubi Inter Miami tutvustuspidustusi. "Nad surusid kätt ja suudlesid fänne ja mitmeid tähtsaid klubitegelasi." Seejärel sõitis kuulus abielupaar oma kodumaale Inglismaale - hinges juba hirm, et nad on nakatunud. Ent vaja oli pidada vanima poja Brooklyni 21. sünnipäeva, kus osalesid sellised staarid nagu Stormzy ja Spice Girlsi lauljatar Emma Bunton.

Naasnud põgusalt USAsse, sedapuhku Miamisse, pöördusid Beckhamid jälle kodumaale. "David tundis end haiglaselt ja Victorial tekkis kurguvalu ja kõrge palavik. Samal ajal haigestusid mitmed nende alluvad, sealhulgas autojuhid, ihukaitsjad ja assistendid – mõni neist väga tõsiselt. Victoria sattus paanikasse ja sundis kogu pere kaheks nädalaks rangesse karantiini."

Ka analüüsid näitasid, et Beckhamid põdesid Covid-19. Kui Inglismaal kehtestati eriolukord, olid Victoria ja David esimesed staarid, kes asusid koos oma lastega toetama iganädalast meditsiinitöötajate tänamise aktsiooni.