Helen KõppFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
8. september 2020, 10:27

ENNÄE! Tõsielutäht Helen Kõpp uue kavaleri embuses: talle on päriselt oluline, kuidas ma end tunnen (3)

"Olen Tinderit vahelduva eduga juba aastaid kasutanud. Vallalisena olen alati konto teinud ja seal ringi vaadanud. Varem kasutasin äppi palju, vastasin korralikult kirjadele ja swipe'sin ringi, nüüd veidi vähem," rääkis tõsielustaar ja blogija Helen Kõpp juunis Õhtulehele. Kas otsingud kandsid vilja? 

"Ma ei otsi endale virtuaalsõpru, vaid reaalseid inimesi, kellega näiteks mootorrataste või autodega sõitmas käia. Ja alles selle käigus võib areneda välja suhe. Kui tahad virtuaalsõprust või juhuseksi, siis seda ma pakkuda ei saa ega soovi," ütles Helen ja tunnistas, et on taas valmis suhet alustama. Kohtinguäppidest võib Heleni sõnul leida nii arukaid mehi kui ka niisama naljavendi. "Praegu olen kohanud inimesi, kes ei oska isegi kirjutada ja räägivad täiesti mõttetut juttu. Õnneks on ka toredaid mehi, kes oskavad suhelda, aga nad on paraku vähemuses."

Helen tunnistab Õhtulehele, et noormees toob temas välja parima külje. "Talle on päriselt oluline, kuidas ma tunnen ja ta hoolib just minust endast. Mu kriteerium suhtesse minekuks oli selline lävend, et inimesega koos pean tundma end paremini kui üksi. Ja temaga suhtes olles tunnen end kõrgemal õnnetasemel olevat kui ma vallalisena olin."

Esmaspäeva õhtul postitas Helen sotsiaalmeediasse pildi, kus ta seisab ühe noormehe embuses. Pildi pealkirjas ei maininud Helen salapärast meest kordagi, aga kui kommentaarides küsiti, et kellega tegu, kinnitas Helen, et tegemist on tema kavaleriga.

Noormehe nimi on Edgar Vennikas, kes kinnitab suhet ka Facebooki vahendusel. Heleni sõnul elavad nad ka juba ühe katuse all.

Foto: Kuvatõmmis Facebook-ist

Helen otsustas uudise avalikusse ette jõudmise järgselt Instagramis küsimus-vastus vooru teha, et fännid uut peigmeest tundma saaks õppida. "Kuna nüüd on info välja tulnud, et ma suhtes, siis targem oleks korraldada Q&A meie kohta, et ei leviks kuulujutud ja ma saaks olulise räägitud," kirjutab Helen.

Hetkel on selgunud, et Helen ja Edgar kohtusid juba kümme aastat tagasi portaali rate.ee kaudu. "Vahelduva eduga oleme suhelnud üle kümne aasta. Aga siis me ei sebinud üldse, ma isegi ei vaadanud teda sellise pilguga. Ta mind ka mitte. Aga alles see suvi meil see suhe pikkamööda hakkas, sest minu sebimiseks pidi ta sada tõket ületama," ütleb Helen. 

Päris suhtes on nad Heleni sõnul olnud nüüd juba mõnda aega. Heleni sõnul sai asi alguse sellest, kui ta Soomes võtetel käis ning Edgarit laeval kohtas. Pärast seda läksid nad koos lastega kinno, käisid spaas, saunas, joomas ja meres – ning siis mõistis Helen, et on armunud!

"Mulle jõudis pärale, et ma tunnen end temaga koos kõrgemal õnnetasemel kui üksi. Seda, et ta hea välimusega on, märkasin ka alles hiljem ja olin imestunud, et nii kena mees. Enne tuli sõprus, siis muu, nagu minusuguse demiseksuaali (demiseksuaalil puudub seksuaalne tõmme, oluline on emotsionaalne side - toim.) puhul ikka," selgitab Helen.

"Ma avastasin, et ta reaalselt on nii lahe inimene, kellega ma megalt sobin," rõõmustab Helen. Mehel on ka endale kaks last ning seetõttu suhtub ta Heleni pisitütresse Carmenisse hästi. "Sellega suutis ka mind ära võluda, et nii hea isa neile on," tõdeb Helen. 

Heleni uus elukaaslane töötab merel ning tema hobideks on kalastamine, fotograafia, sport ja söögitegemine. Viimase üle on Helen muidugi eriti rõõmus. "Issand, ma ei pea õnneks enam eluski süüa tegema," ohkab ta.

Heleni sõnul on nad Edgariga väga sarnased, kuigi Helen on introvert, Edgar aga ekstravert. "Ta on jumala minu moodi ja ma nii fännan, et ta ekstravert, sest ta teeb minu jaoks vaevarikka suhtlemise teistega ära. Ükskord ütles ta mulle, et ta vene keelt nii hästi ei räägi ja siis rääkis taksojuhiga mingi hullult pika jutu vene keeles maha!" imestab Helen ning kiidab, et Edgar oskab ka soome keelt.

Enim meeldib Helenile uue peigmehe juures see, et ta on heatahtlik ning et neil on sarnane huumorimeel. "Temaga saab nii palju nalja. Ta on nii tark, hea mõtlemisega ja toetab mind. Ta on hooliv ja reaalselt teeb mu elu paremaks!"

Heleni sõnul ei häiri tema uut elukaaslast ka see, et Heleni töö endast internetti alastipiltide riputamine on. "Loogiline, et hästi suhtub, sest ma kasutan oma isiklikke oskusi elus edukalt hakkama saamiseks ära ja ma tahangi koos olla kellegagi, kes mind elus edasi viib ja ülespoole tõstab ning toetab. Kellele ei meeldiks, kui ta kaaslane on edukas. Mõte ongi üksteist elus edasi viia," usub Helen.

Abielu ja ühiste laste peale Helen veel hetkel ei mõtle. "Eks aeg näitab, need nii suured plaanid, ma kardan neid!" ütleb ta.