Prints Harry ja hertsoginna MeghanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. september 2020, 09:46

Harry ja Meghan maksid Frogmore Cottage’i remondiks kulunud miljonid tagasi

Briti maksumaksjad ei saa prints Harryt ja ta naist enam süüdistada nende kulul elamises – Sussexi hertsogipaar on tasunud oma Briti residentsi Frogmore Cottage’i 2,4 miljoni naelsterlingi suuruse remondikulu.

Sussexite pressiesindaja kinnitas väljaandele People, et Harry on teinud kuningliku pere liikmete kulutustele mõeldud Sovereign Granti fondi rahalise ülekande, mis katab Frogmore Cottage’i remondikulud tervenisti. „See jääb hertsogi ja tema pere Ühendkuningriigi residentsiks,“ lisas esindaja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by THE FAB FOUR 🇬🇧 (@ukfabfour) on

Kui Harry ja ta naine Meghan tegid teatavaks, et nad kolivad koos pojaga Põhja-Ameerikasse, kus kavatsevad veeta osa ajast, puhkes skandaal, sest alles hiljuti oli maksumaksja raha eest valmis saanud nende kodu ülikulukas remont. Briti meedia teatel maksis Frogmore Cottage’i ülesvuntsimine 2,4 miljonit naela ehk ligi 2,67 miljonit eurot. Hertsogipaar lubas remondikulud kinni maksta, kuid Mail on Sunday ennustas, et selleks võib kuluda kümmekond aastat.

Nüüd aga, kus Harry ja Meghan on sõlminud kindlasti tulusa koostöölepingu Netflixiga, on nad saanud võla kiirkorras klaaritud. Ühtlasi on nad ostnud luksusliku häärberi Los Angelesest umbes 160 kilomeetri kaugusel asuvasse Santa Barbarasse, kus nad saavad oma pisipoega Archiet rahus kasvatada.